Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Az SGS környezeti értékelési és környezetgazdálkodási szolgáltatásai segítenek környezetterhelése minimalizálásában és javítják üzleti hírnevét és működési hatékonyságát.

A környezeti értékelés azonosítja a lehetséges jövőbeli veszélyeket és kihívásokat, ezáltal csökkenti a közvetlen környezetét terhelő káros hatásokat. A különböző forgatókönyvek megvizsgálása és a jövőbeli kihívások azonosítása révén környezetvédelmi kockázatfelméréssel biztosítjuk, hogy a telephelye jövőjét befolyásoló minden lehetőségre felkészüljön. Ezáltal azonnal választ adhat a már meglévő problémákra, például szennyezési forrásokra is; így elkerülheti a későbbi költséges remediációt.

Különböző környezetvédelmi kockázatértékelő szolgáltatásokat kínálunk Önnek, hogy meghatározhassa a műveleteiben rejlő kockázatokat, és bizonyíthassa elkötelezettségét környezetterhelése minimalizálása mellett. Segítünk biztosítani iparága minden vonatkozó jogszabályának való megfelelést a levegőszennyezés, a zaj-, a szag-, és a rezgéskibocsátás területén.

Hívja tapasztalt csapatunkat még ma egy személyre szabott felmérésért és környezetirányítási tervért!