Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

A hulladékmennyiség csökkentése és az újrahasznosítás javíthatja erőforrásai felhasználását, és növelheti működése költséghatékonyságát.

Nem elhanyagolható, hogy a mai piacon a fenntartható fejlesztés terén elért eredményekhez és a jó környezeti teljesítményhez hulladékgazdálkodási és újrahasznosítási stratégiai tervre van szükség.

Az SGS-nél környezetvédelmi és fenntarthatósági szakértőkből álló csapatunk hulladékgazdálkodási és felmérési szolgáltatások széles körével segíthet növelni tudatosságát a termelési folyamataiban keletkező hulladékkal és annak újrahasznosítási vagy biztonságos ártalmatlanítási lehetőségeivel kapcsolatban. Támogatásunk kiterjed a termelési újításokkal kapcsolatos tanácsokra is, melyek segítségével csökkentheti a keletkező hulladék mennyiségét, és így az ártalmatlanítás költségeit is. Ha hulladéka veszélyes anyagokat tartalmaz, tapasztalt és akkreditált csapataink segítségére lehetnek a vegyi anyagok és más veszélyes hulladékok kezelésében.

Dolgozzon együtt globális hálózatunkkal, hogy biztosítsa biztonságos és tiszta környezetvédelmi hagyatékát! Hívjon bennünket ma, és kezdje el tisztábban kezelni hulladékát!