Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

A képzés az ellátási láncok biztonságtechnikai irányítási rendszereinek (SCSMS) fejlesztéséhez, megvalósításához és működtetéséhez kínál bevezetést az ISO 28000 szabvány alapján.

Az ISO 28000 szabvány követelményeinek megfelelő SCSMS (ellátási lánc biztonságtechnikai irányítási rendszere) segítségével bármely szakaszban – ideértve az árufuvarozást is a teljes ellátási láncban – megvizsgálhatja és kezelheti az ellátási lánc biztonsági kockázatait. Ez lehetővé teszi, hogy erőforrásait és erőfeszítéseit a kiemelt kockázatú területekre összpontosítsa, és az érintettek előtt bizonyíthassa, hogy vállalatánál a biztonság szabályozott, elszámolásba vonható folyamat.

A képzés elvégzésével Ön:

  • be tudja mutatni az ISO 28000:2007 szabvány célját
  • be tudja mutatni az ISO 28000:2007 szabvány követelményeit
  • be tudja mutatni az ISO 28000:2007 paragrafusai közötti összefüggéseket
  • megismerheti, hogyan tudja biztosítani az SCSMS folyamatos fejlesztését az ISO 28000 szabvány segítségével

A képzés bevezetést ad minden alkalmazott számára, aki az ISO 28000 szabványra épülő SCSMS fejlesztésében, bevezetésében és fenntartásában részt vesz. Ha például a belső auditor vagy a vezető auditor tanfolyamokhoz hasonló más SCSMS képzésben is részt kíván venni, akkor ezen a tanfolyamon olyan ismereteket szerezhet az ISO 28000 szabvánnyal kapcsolatban, amelyre bátran építheti auditálási készségeit.

A képzés előadásból és műhelymunka formájában elvégzett gyakorlati részből áll.

A résztvevőknek a tanfolyam előtt nem kell rendelkezniük az információbiztonsági irányítási rendszerek és az ISO 28000 szabvány alapismereteivel.

Lépjen kapcsolatba velünk még ma, hogy bővebb felvilágosítást adhassunk az ISO 28000 tudatossági képzéssel kapcsolatban!