Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Az ISO 20000 szabvány a koordinált szolgáltatásirányítási folyamatok integrálása és megvalósítása köré épül. Célja a folyamatos szabályozás, a nagyobb hatékonyság és a folyamatos fejlesztési lehetőségek biztosítása. Vállalatával szorosan együttműködve segítünk ehhez a célhoz igazítani szolgáltatási ügyfélszolgálata, támogatása és végrehajtó csoportjának munkatársait és eljárásait.

A szabvány célja az informatikai minőségbiztosítás megvalósítása, és kettő fő részből áll.

  • ISO 20000-1 – értékelés alapjául szolgáló formai követelményrendszer az ügyfelek számára elfogadható minőségű menedzselt szolgáltatásokat nyújtó vállalatok részére
  • ISO 20000-2 – a szolgáltatásirányítási folyamatok bevált gyakorlatát (best practice) az ISO 20000-1 keretében bemutató gyakorlati szabályzat. A gyakorlati szabályzat különösen hasznos azoknak a vállalatoknak, amelyek az ISO 20000-1 alapján végzett auditra készülnek vagy szolgáltatásfejlesztést terveznek

Az ISO 20000 tanúsítás informatikai szolgáltatásainak megbízhatóságát és minőségét bizonyítja alkalmazottai, ügyfelei és egyéb érintettjei előtt.

Az alapozó programtól a vezető auditor képzésig tanfolyamaink széles skálája áll rendelkezésére, bármilyen szintű képességekkel és ismeretekkel is rendelkezik.

Az SGS ISO 20000 tanúsítási auditja segítségével vállalata sikeresen fejlesztheti, javíthatja teljesítményét.