Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

A működési területén előforduló rezgések veszélyt jelenthetnek munkavállalói egészségére és esetleges problémákat támaszthatnak a szomszédos vállalkozások számára.

Hívja az SGS szakértő környezetvédelmi csoportját ma, és javítsa területi működését rezgés-ellenőrzési és -elemzési szolgáltatásokkal!

Az üzemei és berendezései által kibocsátott rezgések veszélyesek lehetnek munkavállalói számára és kárt okozhatnak létesítményében és üzleti biztosítékaiban. Ha építési területen dolgozik, a rezgések rendkívül veszélyesek lehetnek az Ön és a közeli vállalkozások, területek számára. Rezgésellenőrző szolgáltatásaink segítségével bármely esetleges veszélyforrást azonosíthatunk, és innovatív javaslatokkal segíthetünk Önnek a helyzet javításában.

Folyamatosan figyeljük a rezgéskibocsátást építkezési területeken, ipari, vasúti és szállítási tevékenységek helyszínén. A rezgésméréseinkkel biztosíthatjuk, hogy betartja iparágának biztonsági irányelveit és szabályzatát. Szakértői tanáccsal szolgálhatunk a munkafolyamatainak javításához szükséges lépésekkel kapcsolatban.

A rezgésmérések eredményeit színezett, háromdimenziós modelleken mutatjuk be, amelyeken világosan látható a rezgések forrása. Részletes dokumentációnk innovatív javaslatokkal szolgál a rezgésszint csökkentésére az Ön szükségleteire szabott terv formájában. Bővebb felvilágosításért hívja rezgésellenőrzéssel foglalkozó szakértőinket ma!