Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Az egészségvédelmi és biztonsági szabályok betartása létfontosságú tényező a fenntarthatóság biztosításában – nagyon fontos, hogy vállalkozása ne veszélyeztesse alkalmazottai és ügyfelei egészségét és biztonságát, és ne károsítsa a környezetet.

Az iparági egészségvédelmi és biztonsági irányelvek betartása alapvető feltétele annak, hogy a világkereskedelemben részt vehessen.

Egészségvédelmi és biztonsági szakértőink hálózatában átfogó tapasztalatunk halmozódott fel a munkahelyi és ipari higiénia, a vendéglátóipari szolgáltatások és a munkahelyi egészség- és munkavédelmi irányítás terén. Az OHSAS 18001 és más hozzá hasonló szabvány felhasználásával általunk kínált képzés, értékelés, ellenőrzés, inspekció és tanúsítás segítségével értékelheti kockázatát és a lehetséges veszélyeket, és azonosíthatja az enyhítésükre szolgáló intézkedéseket. Szaklétesítményeink és laboratóriumaink a nap 24 órájában rendelkezésre állnak elfogulatlan vizsgálattal és azonnali szolgáltatásaikkal.

Az SGS segítségével biztos lehet benne, hogy az egészség- és munkavédelmi irányítása eleget tesz bármely iparág legmagasabb szintű szabványainak is. Lépjen velünk kapcsolatba bővebb felvilágosításért arról, hogy segítségünkkel miként tarthatja fenn az egészség- és munkavédelem nemzetközileg bevált gyakorlatát!