Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

A vállalati vízlábnyom, azaz a közvetlen vagy közvetett módon felhasznált vízmennyiség, a vízre gyakorolt hatással együtt egyre inkább a fogyasztók, az egyéb érintettek és számos nemzetközi szervezet figyelmének középpontjába kerül. A növekvő aggodalmakra a vízlábnyomot szabályozó új ISO 14046 szabvány létrehozása a válasz. Az SGS ISO14046 vízlábnyom-hitelesítésének és vízlábnyommal kapcsolatos képzésének segítségével bizonyíthatja az innovatív gondos vízgazdálkodási program iránti elkötelezettségét.

Az ISO 14046 előtt nem létezett a vízfelhasználással kapcsolatos nemzetközi szabvány. A vállalatok különféle technikák alkalmazásával nyerték ki a vízfelhasználásra vonatkozó, környezetvédelmi jelentésekben, termékcsomagoláson és -dokumentációban közzéteendő adataikat. Az ISO 14046 szabványosított vízfogyasztásmérési eszközöket, irányítási rendszereket és iparági bevált gyakorlatot és mintafolyamatokat határoz meg.

Az SGS ISO 14046 hitelesítési szolgáltatása átfogó elemzésnek veti alá vállalata vízfelhasználását és vízgazdálkodási rendszerét. Megvizsgáljuk, hogy vállalata megfelel-e az ISO 14046 szabvány követelményeinek. Ha az SGS hitelesíti vállalata vízlábnyomát, akkor a nemzetközi szabványok auditálási és hitelesítési világpiacának vezetőjeként szerzett jó hírnevünk Önnek is hasznára lesz. Az SGS auditorai nagyon jól ismerik a teljes szabványt. Visszajelzést adnak vízfelhasználásával kapcsolatban, és javaslatokat tesznek arra, hogyan hozhatja vállalkozását összhangba az ISO 14046 szabvány követelményeivel.

Az SGS ISO 14046 szabvány szerinti vízlábnyom-hitelesítési szolgáltatásával – ami a szabvány elfogadásának ékes bizonyítéka – versenyelőnyhöz juthat. A szabvány kifejlesztésével és a felülvizsgálati folyamattal kapcsolatos bővebb felvilágosításért lépjen velünk kapcsolatba!