Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Mivel az SGS szakértő a környezetvédelmi fúrások területén, a legújabb felszerelésekkel és technikákkal állunk projektje szolgálatába.

Technológiai szakértelmünk és a környezetvédelmi törvényekkel és előírásokkal kapcsolatos ismereteink biztosítják, hogy projektje környezetvédelmi fúrási megoldása megfelelő és biztonságos.

Mivel minden fúrási projekt egyedi környezetben megy végbe, alaposan felmérjük projektjét és egyedi megközelítéssel szolgáljuk ki annak igényeit. Akár kis furatot vagy megfigyelő kutat ás, akár talajmintát vesz, vagy szélturbinákat telepít az óceánfenékre, mi a segítségére lehetünk. Csapatunk gondoskodik projektje sikeréről, lehetővé téve a jobb egészségi és biztonsági feltételeket és a környezetterhelés csökkentését.

Környezetvédelmi fúrásokkal foglalkozó nagy és sokoldalú, minőségi csapatunk a környezetéhez illő legkorszerűbb technikákkal áll rendelkezésére. Felszereléseink alkalmasak nehezen hozzáférhető környezeteken (föld alatti kút) és nagy területen folyó munkára is (például tengerfenék alatt). Területe és az Önnek szükséges eredmények alapján választjuk ki a legjobb módszereket, felszereléseket és a legalkalmasabb embereket. Nagy tapasztalattal rendelkező csapatunk az Ön csapata lesz, a gyorsaságot és biztonságot előtérbe helyezve hatékonyan és gazdaságosan végzi el a munkát.

Környezetvédelmi fúrásokkal foglalkozó csapataink jól képzettek, és megfelelnek a legújabb iparági és környezetvédelmi törvényeknek és rendelkezéseknek. Mivel alaposan ismerjük a legfrissebb törvényeket is, ezt a terhet levesszük az Ön és csapata válláról. Az egészségre és biztonságra vonatkozó rendelkezések mindenkori betartásáért veszteségmegelőzési rendszerrel rendelkezünk, és technikai csapatunk minden tagja rendszeresen részt vesz egészségi és biztonsági képzéseken.

Élen járunk és magasra tesszük a lécet a környezetvédelmi fúrások területén. Több ezernyi környezetvédelmi fúrásprojektet kezeltünk sikeresen, és munkánk során bonyolult kihívásokat oldottunk meg innovatív megoldásokkal.

Fő fúrási szolgáltatásainkba beletartozik:

  • Fúrólyukak stabilizálása
  • Hulladék eltávolítása
  • Megfigyelő kutak telepítése a talajvíz minőségének figyelemmel kísérésére olyan helyzetekben, ahol szennyeződés gyanítható vagy ilyenről tudomás van
  • Visszanyomó kút telepítése a szennyvíz szivattyúzására és kezelésére
  • Víz-, talaj- és gázminták begyűjtése elemzési célra
  • Szivattyúzási vizsgálatok
  • Többportos kút telepítése a talajvíz szorosan ütemezett időközönként történő mintavételezéséhez felügyelő és helyreállítási rendszerek számára
  • Kutak üzemen kívül helyezése és lezárása

Ha projektje sikerét szeretné a megfelelő megközelítéssel biztosítani, lépjen kapcsolatba az SGS környezetvédelmi szolgáltatási csapatával!