Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Gyári átvételi vizsgálatok az SGS-től - gondoskodjon arról, hogy berendezései vagy üzeme a kívánt minőségben készüljön el, a szerződéses előírások szerint.

Az átadás vagy a végső telepítés előtt meg kell győződnie arról, hogy berendezéseit vagy üzemét az előírt minőségben készítették el, és teljes mértékben üzemképesek. Gyári átvételi vizsgálatunk során ellenőrizzük, hogy berendezései vagy üzeme megfelelően működik-e, a szerződéses előírások szerint.

Miért érdemes igénybe venni az SGS gyári átvételi vizsgálatát?

Átfogó gyári átvételi vizsgálatunk a leginkább költséghatékony módja annak, hogy biztosítsuk berendezései vagy üzeme megfelelő működését. Magasan képzett, független külső félként megbízható képességekkel és erőforrásokkal rendelkezünk ahhoz, hogy vizsgálatainkat mindenki elfogadja. De arra is van mód, hogy tanúként vegyünk részt a megfelelő vizsgálatokban az Ön képviseletében.

Gyári átvételi vizsgálatunk a következőkben segít Önnek:

  • Független bizonyítékot kap a működőképességről, a minőségről és az integritásról, átfogó ellenőrzési eljárásunk alapján.
  • Ellenőrizzük az olyan létfontosságú dokumentumokat, mint kézikönyvek, felhasználói útmutatók, tervek, rajzok, csővezetékek és mérési diagramok (P&D-k)
  • Gondoskodjon arról, hogy berendezései vagy üzeme az elvárások szerint működjön, valószínűsíthető vizsgálandó körülmények egész sora között, beleértve a nem rendeltetésszerű használatot és a hibákat is

A gyári átvételi vizsgálatok vezető szolgáltatója

Vezető szolgáltatóként felajánljuk akkreditációinkat, műszaki szakértelmünket és sokéves tapasztalatunkat, melyek garantálják Önnek a megbízható gyári átvételi vizsgálatokat. Globális szakértői hálózatunk révén magasan képzett műszaki szakértőket is tudunk küldeni az Ön segítségére - ahová csak kívánja, rövid határidővel.

Gyári átvételi vizsgálatunk a következőket foglalja magában: 

  • A hiánytalan teljesítés átfogó ellenőrzése
  • A működőképesség igazolása, hagyományos funkcionális vizsgálatokkal vagy szimulációval
  • A szerződéses előírások teljesítésének ellenőrzése
  • A dokumentumok meglétének és minőségének igazolása
  • Végső ellenőrzés

Már ma lépjen velünk kapcsolatba további részletekért arról, hogy gyári átvételi vizsgálataink révén miként tudjuk biztosítani, hogy berendezései vagy üzeme a kívánt minőségben készüljön el, a szerződéses előírások szerint.