Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Ma a világ energiafelhasználásának legnagyobb része még mindig a hagyományos energiaforrásokon, így a szénen, a gázon és víz energiáján alapul.

Az olyan létesítmények sikeres működtetése, amelyek hagyományos üzemanyagokból termelnek energiát, az ezen komplex technológiák működtetésével járó műszaki kockázatok kezelésétől és értékelésétől, valamint a szabályozásoknak való megfeleléstől függ.

Egy erőműnek képesnek kell lennie megbízható és kiszámítható energiaellátást biztosítania biztonságos és fenntartható módon, a környezetre kifejtett minimális hatással. Az SGS szolgáltatások széles skáláját kínálja a hagyományos fűtőanyagot használó erőművek teljesítménynek támogatására, beleértve a felügyeleti, ipari alpinista, audit szolgáltatásokat, valamint a tartálykalibrációs és sértetlenség kezelési rendszereket.

Az energiaipar területén szerzett széleskörű tapasztalataival és globális hálózatával az SGS a legjobb partner, ha Ön biztosítani szeretné, hogy hagyományos erőműveinek építése és működtetése biztonságosan, fenntarthatóan és megbízhatóan történjen bárhol a világon.