Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Intelligens csőtisztítási megoldások — minimalizálja a kockázatokat, csökkentse a kiadásokat és biztosítsa hosszú távon csőrendszereinek épségét.

A csővezetékek biztonságosan szállítanak nagy mennyiségű árukat, mint például olajat vagy gázt. Azonban sérülékenyek az olyan tényezőkre, mint például a korrózió és a lerakódások, amelyek csökkenthetik az áramlás mértékét és költséges hibákat okozhatnak. Jelenleg a csővezetékek épségének biztosítására tisztítóberendezéseket, csőgörényeket használnak, majd ezt követően intelligens helyszíni vizsgálatokat (in-line inspection, ILI) végző megoldásokkal kimutatják a hibákat. A hagyományos ILI ellenőrzéseket nem lehet gyakran végezni, mert költségesek és megzavarja a működést. Ez azt jelenti, hogy a csővezetékekben hiba léphet fel a két ellenőrzés között eltelt hosszú időszak folyamán. Intelligens csőtisztító megoldásaink segítségével rendszeresen monitorozni tudja csővezetékeiben a hiba kialakulását, ami által a kiadások minimalizálódnak és csökkennek az üzemeltetéssel kapcsolatos kockázatok.

A csővezeték karbantartásának kihívásai

A csővezetékekben fellépő hiba negatívan befolyásolhatja a a termelést, károsíthatja a környezetet és veszélyt jelenthet az életre. A hiba magas költségei azt jelentik, hogy az üzemeltetők jobban függenek a csővezetékek ellenőrzésétől, mint valaha. Gyakran azonban nehéz a hagyományos ILI ellenőrzési módszereket alkalmazni, amikor összetett geometriával rendelkező csővezetékek hosszú szakaszai nehezen megközelíthető környezetben helyezkednek el. Mivel a hagyományos ellenőrzések megakaszthatják az üzemeltetést, a csővezetékek gyakran ellenőrzés nélkül működnek éveken keresztül, ami növeli a hiba kockázatát.

Intelligens csőtisztítási technológia

Miért válassza az SGS csővezeték-tisztítási megoldásait?

Intelligens csővezeték-tisztítási megoldásaink egyesítik magukban az ILI tisztítóeszköz néhány funkcióját és a csőgörény egyszerűségét és ilyen módon legyőzik a hagyományos csővezeték-tisztítás hátrányait. Intelligens csőgörényünk rugalmas poliuretán vagy habszivacs testében elektromágneses, érintésmentes érzékelők sora található. Működése közben a belső érzékelősor végigpásztázza a csővezetéket, belső korróziót és repedéseket keresve, és pontosan feltérképezi a nyomást, a hőmérsékletet és a sebességet a csővezeték teljes hosszában. Az intelligens csőgörény könnyedén kezel komplex geometriájú csővezetékeket, és korábban tisztíthatatlan csővezetékeket is ellenőrizni tud.

Üzemeltetése hasznára válik

A gyakori és olcsó adatgyűjtés által intelligens tisztítási megoldásaink lehetővé teszik, hogy megtervezze a karbantartást a szabványműveletek során, ami által minimalizálja a szivárgások és hibák kockázatát a hagyományos ILI futtatások között. Az intelligens csőgörény működtetése egyszerű – ugyanúgy működik, mint a hagyományos csőgörény, és nem specialista, helyi műszerész is alkalmazhatja. Az összes gyártási közeggel és bonyolult geometriájú csőrendszerrel együtt használható. Az eszközök igények szerint alakíthatók a szabványos alkatrészekből, hogy lefedjék az egyedi alkalmazásokat, így csökkentik a teljesítési időt és a költségeket.

A csővezeték-tisztító szolgáltatások világvezető vállalata

Világvezető vállalat vagyunk az ellenőrzés, vizsgálat, tanúsítás területén, és páratlan szakértelemmel rendelkezünk a csővezetékek ellenőrzése területén, és értünk hozzá, hogyan megfelelni üzemeltetése egyedi igényeinek.

Hívjon minket még ma további információért.