Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Import és export tanúsítványok az SGS-től - vezesse be termékeit új piacokra, és biztosítsa a célország előírásainak betartását.

Mielőtt kereskedni kezdene egy új piacon, a legtöbb országban előírják, hogy termékei meg kell, hogy feleljenek különböző nemzeti és nemzetközi szabványoknak. Ezért Önnek úgy kell a termékeit megterveznie és megvizsgáltatnia, hogy a célországokban engedélyezzék azok értékesítését. Import-export tanúsítási szolgáltatásunk képessé teszi Önt új piacok elérésére annak biztosítása révén, hogy a termékei az előírt mértékben biztonságosak és megfelelnek a szabályozók előírásainak.

Miért érdemes igénybe venni az SGS import és export tanúsítási szolgáltatásait?

A szükséges import vagy export tanúsítvány beszerzéséhez a terméket gyakran egy független akkreditált testülettel kell megvizsgáltatni és tanúsíttatni. Az import és export tanúsítások globális piacvezetőjeként felkínáljuk egyedülálló globális hálózatunkat, amely minden szükséges akkreditációt képes megadni.

Import és export tanúsítási szolgáltatásaink az alábbiakkal segíthetnek Önnek:

  • Gondoskodjon arról, hogy termékei megfeleljenek a szabályozó hatóságok követelményeinek és a helyi előírásoknak azokban az országokban, ahol a cége működik
  • A diverzifikált tanúsítás koncepciójának és az annak alkalmazásához szükséges különféle lépéseknek a megismerése
  • Azoknak a jóváhagyásoknak, engedélyeknek, import tanúsítványoknak, export tanúsítványoknak és licenceknek a megszerzése, amelyekkel a termékeinek rendelkezniük kell, ha új piacokra szeretne kilépni

Megbízható import és export tanúsítás a világ vezető beszállítójától

Az ellenőrzés, hitelesítés, vizsgálat és tanúsítás terén a világ vezető vállalataként cégünket a minőség és az integritás abszolút mércéjeként tartják számon. A világ minden részére kiterjedő, több mint 1 000 irodából és laboratóriumból álló globális hálózatunkkal ideális helyzetben vagyunk ahhoz, hogy segítséget nyújtsunk új piacok eléréséhez. Páratlan tapasztalatunk, szakértelmünk és erőforrásaink miatt import és export tanúsítási szolgáltatások területén első helyen minket választ számos olyan ügyfél, akik meg akarnak felelni a szabályozói előírásoknak mindenféle iparágban, a világon mindenütt.

Import és export tanúsítási szolgáltatásaink az alábbiakat foglalják magukban:

  • Az Ön termékelőállítási folyamatainak ellenőrzése
  • Dokumentumok ellenőrzése és annak a vizsgálata, hogy megfelelnek-e a vonatkozó műszaki rendelkezésekben és szabványokban foglalt előírásoknak  
  • Kiszállítás előtti fizikai ellenőrzés
  • Mintavétel, vizsgálat és elemzés teljesen akkreditált laboratóriumokban
  • A beszállítók átfogó felügyelete

Még ma lépjen velünk kapcsolatba, hogy további részletekkel szolgálhassunk arról, hogyan segíthetik Önt import és export tanúsítási szolgáltatásaink új piacok elérésében és az előírt nemzeti és nemzetközi szabványoknak való megfelelésben.