Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Funkcionális és biztonsági vizsgálatok az SGS-től - gondoskodunk arról, hogy szélfarmja vagy naperőműve hatékonyan és biztonságosan működjön.

Ha biztos akar lenni abban, hogy szélfarmja vagy naperőműve hatékony, akkor arról kell megbizonyosodnia, hogy létesítménye hatékonyan és biztonságosan működik. Funkcionális és biztonsági vizsgálati szolgáltatásaink során során felmérjük létesítményének műszaki állapotát a biztonságos és hatékony működés érdekében.

Miért érdemes igénybe venni az SGS funkcionális és biztonsági vizsgáló szolgáltatásait?

Amikor felkínáljuk Önnek professzionális, független külső fél által végzett funkcionális és biztonsági tesztelés szolgáltatásunkat, a következőkben segíthetünk Önnek:

  • Gondoskodunk arról, hogy a létesítménye zökkenőmentesen és biztonságosan működjön
  • Szerkezeti integritás és biztonság garantálása  
  • Hozzon tájékozott döntéseket a javítások és karbantartás tervezése során

Élvonalbeli funkcionális és biztonsági vizsgálati szolgáltatások a megújuló energia szakértőitől

A világ vezető ellenőrző, vizsgáló és tanúsító vállalataként felkínáljuk akkreditált szakértőkből álló globális hálózatunkat és páratlan tapasztalatunkat a megújuló energia szektorban. Dedikált szélenergia kompetencia központunk és egyedülálló globális hálózatunk révén képesek vagyunk arra, hogy a világ minden részén funkcionális és biztonsági vizsgálati szolgáltatásokat kínáljunk szélfarmok és naperőművek számára.

Funkcionális és biztonsági tesztünk során részletes jelentést készítünk, amely tartalmazza az összes megállapítást. Tartalmazza a javítására és kármegelőzésre tett javaslatokat, ami segít karbantartási költségeinek minimalizálásában.

Még ma lépjen velünk kapcsolatba, hogy megbeszélhessük, funkcionális és biztonsági tesztjeink hogyan segíthetik megújuló energiatermelő létesítményei biztonságának és hatékonyságának növelésében.