Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Végleges átvétel előtti ellenőrzés és tesztelés az SGS-től - gondoskodjon arról, hogy megújuló energiát hasznosító létesítménye teljesen működőképes maradjon, az összes tervnek, tervrajznak, előírásnak és specifikációnak megfelelően.

Ha új, kiterjesztett vagy átalakított szélfarmot vagy naperőművet helyezett üzembe, a végső fizetési részlet teljesítése előtt meg kell győződnie arról, hogy teljesen működőképes és megfelel az előírásoknak. Végső átvételi ellenőrzésünk és végső elfogadási vizsgálati szolgáltatásaink gondoskodnak arról, hogy minden szükséges alkotórészt a tervek, tervrajzok, szabályozások és specifikációk szerint építsenek meg és telepítsenek.

Miért érdemes igénybe venni az SGS végső átvételi vizsgálat és végső átvételi teszt szolgáltatásait?

Amikor felkínáljuk Önnek professzionális, független külső fél által végzett végső átvételi ellenőrzés és tesztelés szolgáltatásunkat, a következőkben segíthetünk Önnek:

  • Gondoskodunk arról, hogy az Ön szélfarmja vagy naperőműve teljesen működőképes legyen és megfeleljen az előírásoknak
  • Megbízható és zökkenőmentes működés megvalósítása - készen áll az energiatermelésre
  • A kritikus alkatrészek esetleges problémáinak azonosítása

Világszínvonalú végső átvételi vizsgálat és tesztelés a megújuló energia szakértőitől

A világ vezető ellenőrző, vizsgáló és tanúsító vállalataként felkínáljuk akkreditált szakértőkből álló globális hálózatunkat és páratlan tapasztalatunkat a megújuló energia szektorban. Dedikált szélenergia kompetencia központunk és egyedülálló globális hálózatunk révén képesek vagyunk arra, hogy a világ minden részén végleges átvétel előtti ellenőrzési és vizsgálati szolgáltatásokat kínáljunk szélfarmok és naperőművek számára.

Végleges átvétel előtti ellenőrzési és vizsgálati szolgáltatásaink az alábbiakat tartalmazzák:

  • Végleges átvételi telepítési ellenőrzés
  • Végső átvételi vizsgálat
  • Bejárjuk és szemrevételezéssel ellenőrizzük létesítményét
  • Címkézés és jelölés
  • Elektromos mérések
  • Részletes beszámolás

Még ma lépjen velünk kapcsolatba, hogy megbeszélhessük, végleges átvétel előtti ellenőrzési szolgáltatásaink hogyan segíthetnek abban, hogy létesítménye teljesen működőképes és előírásszerű legyen.