Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Szélturbina üzembehelyezés-felmérési szolgáltatások az SGS-től - biztosítjuk szélturbináinak állandó hatékonyságát és folyamatos működését.

A szélturbinák üzemeltetése és karbantartása költséges lehet. Üzembe helyezési felméréseink és utánkövető vizsgálataink segítenek a szélturbinák hatékonyságának és folyamatos működésének a biztosításában, miközben csökkentik az üzemeltetési és karbantartási költségeket.

Miért érdemes igénybe venni az SGS szélturbina-üzembehelyezési szolgáltatásait?

Az alábbiakban segíthetünk Önnek:

  • A szélturbinák üzemi állapotának figyelemmel kísérése  
  • Biztosítjuk a hibák korai felismerését  
  • Megfelelő tervszerű megelőző karbantartási ütemterv alkalmazása  
  • A szélturbinák állásidejének csökkentése  
  • Szélfarmja termelékenységének javítása
  • Az üzemeltetési és karbantartási költségek csökkentése

Nélkülözhetetlen szélturbina üzembe helyezés felmérési szolgáltatások egy megbízható szolgáltatótól

A világ vezető ellenőrző, vizsgáló és tanúsító vállalataként felkínáljuk akkreditált szakértőkből álló globális hálózatunkat és páratlan tapasztalatunkat a megújuló energia szektorban. Dedikált, házon belüli szélenergia kompetencia központunk és egyedülálló globális hálózatunk révén képesek vagyunk arra, hogy a világ minden részén ellenőrzési és tanúsítási szolgáltatásokat kínáljunk partközeli szélfarm projektek számára.

Szélturbinákhoz kínált üzembe helyezés felmérési szolgáltatásunk keretében részletes, rendszeres vizsgálatokat végzünk a különféle szélturbina alkatrészekről, hogy egész élettartamuk során figyelemmel kísérhessük az alkotórészek hatékony működését. A sokoldalú elemzés rendszerének alkalmazásával gondoskodunk arról, hogy már korai szakaszban felismerjük a váratlan hibákat és helytelen működést, és biztosítjuk szélturbinái működését maximális hatékonysággal.  

Még ma lépjen velünk kapcsolatba, hogy megbeszélhessük, szélturbina üzembe helyezése szolgáltatásaink hogyan segíthetnek Önnek abban, hogy optimalizálja turbinájának energiatermelését.