Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Amikor berendezéseit kiszállítják a gyártótól a telepítési telephelyig, Ön biztos akar lenni abban, hogy megfelelő gondossággal kezelik őket, eleget téve a nemzeti és nemzetközi előírásoknak.

Az SGS átfogó szakértői támogatást kínál a projektek szállítási és telepítési szakaszában. Szolgáltatáskínálatunk a vizsgálattól és auditálástól egészen a tesztelési és a műszaki segítségnyújtásig terjed, hogy segítsük Önt a beszállítói lánc megfigyelésében, és gondoskodjunk arról, hogy berendezéseit biztonságosan és az ütemtervnek megfelelően szállítsák és adják át. Ha az SGS-t választja, globális lefedettségünk és mélyreható tapasztalataink révén a legfrissebb ipari támogatást és technikákat tudja kihasználni.

A napelem rendszerek telepítése úgy történik, hogy a különböző gyártók által szolgáltatott alkatrészek a telepítési helyen kerülnek átadásra és összeszerelésre. Az SGS támogathatja a berendezés minőségi működését és integritását ellenőrizve az adott alkatrészek minőségét, biztonságos szállítását és kézbesítését.