Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Infravörös (IR) vizsgáló szolgáltatások az SGS-től - megkeressük PV naperőművének rejtett problémáit, még mielőtt meghibásodás, leállás vagy komoly károsodás következne be.

Naperőművének láthatatlan meghibásodásai csökkenthetik a teljesítményt, leállást vagy károkat okozhatnak, így a működés fenntartása érdekében az üzemet le kell zárni vagy az üzemeltetést fel kell függeszteni. Infravörös (IR) vizsgáló szolgáltatásaink megkeresik PV naperőművének rejtett problémáit, még mielőtt meghibásodás, leállás vagy komoly károsodás következne be.

Miért érdemes igénybe venni az SGS IR-szolgáltatásait?

  • Megkeressük PV naperőművének esetleges problémás részeit, a gyors és hatékony infravörös roncsolásmentes vizsgálati technikával, ami nem igényli az üzem lezárását vagy a működés felfüggesztését  
  • Derítse fel a meghibásodásokat, még mielőtt leállást vagy komoly károsodást okoznának  
  • A teljesítménycsökkenés kiküszöbölése

Megbízható IR-vizsgálati szolgáltatások a megújuló energia szakértőitől

A világ vezető ellenőrző, vizsgáló és tanúsító vállalataként felkínáljuk akkreditált szakértőkből álló globális hálózatunkat és páratlan tapasztalatunkat a megújuló energia szektorban. Mindezek miatt mi vagyunk a PV napenergia park projektek preferált nemzetközi partnere . Egyedülálló globális kapcsolatrendszerünk révén fel tudjuk kínálni megbízható IR-vizsgálatainkat naperőművek számára a világon bárhol.

IR-vizsgálatainkat elvégezhetjük egy-egy alkatrészre (mint pl. cellák, modulok, összeköttetések, elektromos elosztók, konnektorok, vezetékek, kábelek, diódák, inverterek, biztosítékok, stb.) vagy PV naperőművének egész részegységeire.

Még ma lépjen velünk kapcsolatba, hogy megbeszélhessük a részleteket arról, IR-vizsgálati szolgáltatásaink hogyan segíthetik Önt PV naperőművei rejtett problémáinak felderítésében, még mielőtt meghibásodást, leállást vagy súlyos károkat okoznának.