Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Energiahozam vizsgálata az SGS-től - meghatározzuk tervezett erőművének várható éves energiahozamát.

Erőművének energiahozama több tényező függvénye. Energiahozam vizsgálatunk során figyelembe vesszük ezeket a különféle befolyásoló tényezőket, és a segítségükkel meghatározzuk tervezett erőművének éves várható energiahozamát.

Miért érdemes igénybe venni az SGS energiahozam-vizsgálat szolgáltatását?

Így segíthetünk Önnek:

  • Fejlett számítógépes szimulációs technikák segítségével meghatározzuk tervezett erőművének várható éves energiahozamát.
  • Kiszámítjuk, hogy PV rendszere nyereségesen üzemeltethető-e értékelésünk eredményei alapján
  • Gondoskodunk arról, hogy költségszámításai a lehető legközelebb álljanak a valósághoz, hogy tájékozott döntéseket hozhasson

Megbízható energiahozam-becslés a világ vezető szakértőitől

A világ vezető tanúsító, vizsgáló, ellenőrző és felmérő vállalataként mi képviseljük a megbízható választást sok ezer ügyfél számára, akik kiváló minőségű szolgáltatásokat igényelnek erőműveik számára a világ bármely részén. Tapasztalataink és szaktudásunk révén cégünket a minőség és az integritás mércéjeként tartják számon.

Globális tudásunk és világszínvonalú létesítményeink a napenergia területén biztosítják a lehetőséget a gyártóknak még jobb, a világon mindenütt piacképes napenergia termék előállítására. Vizsgálati és tanúsítási szolgáltatásaink mellett kiszolgáljuk a napenergia-ipar teljes értékláncát és projekt életciklusát is.

Energiakibocsátás-felmérési szolgáltatásunk az alábbiakat foglalja magában:

  • Szolgáltatással kapcsolatos, a helyszínen gyűjtött vagy számított adatok, hosszú távú mérések vagy nemzetközi időjárási nyilvántartások felhasználásával
  • A várható energiahozam kiszámítása számítógépes szimulációval

Már ma lépjen velünk kapcsolatba, hogy elmondhassuk Önnek energiahozam-értékelési szolgáltatásunk részleteit.