Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Roncsolásmentes vizsgálat az SGS-től - gondoskodunk berendezései és eszközei biztonságos és hatékony működéséről azzal, hogy feltárjuk a hibákat, még mielőtt súlyos károkat okoznának, és biztosítjuk a nemzetközi szabványoknak való megfelelést.

A kivitelezési munkaterületektől a csővezetékeken és finomítókon keresztül egészen a hajójavító műhelyekig és az atomerőművekig, Önnek figyelnie és javítania kell folyamatait és berendezéseit. Roncsolásmentes vizsgálati (NDT) szolgáltatásaink keretében mintavétellel vagy teljes körűen megvizsgáljuk eszközeit, jól kialakított eljárások alkalmazásával, magasan képzett és és a megfelelő végzettséggel rendelkező NDT vizsgálóinkkal. Így tudunk Önnek teljes körű és értékes adatokat szolgáltatni, hogy tájékozottan hozhassa meg az eszközei kezelésével kapcsolatos döntéseit.

Miért érdemes az SGS roncsolásmentes vizsgálatait választani?

A leghatékonyabb NDT módszereket kínáljuk önnek berendezései és eszközei integritásának vizsgálatára. NDT módszerek teljes skáláját kínáljuk, melyek a következőkben segíthetik Önt:

  • Eszközei integritásának folyamatos figyelése, intruzív és non-intruzív módszerekkel
  • A hibák és rendellenességek észlelése, még mielőtt komoly kárt vagy az előírásoktól való eltérést okoznának
  • Időt és pénzt takaríthat meg, ha eszközeit és berendezéseit gyorsan és hatékonyan vizsgáltatja meg élettartamuk minden egyes szakaszában - a termeléstől egészen a helyszíni működésig.
  • Biztosítjuk létesítményeinek biztonságos és megbízható működését

Mindaz a szakértelem, tapasztalat és azok az erőforrások, melyek révén a világon a legjobb minőségű roncsolásmentes vizsgálatokat kínálhatjuk

Bizonyítottan kiváló, az egész világon elismert teljesítményünk révén mi vagyunk az a teljes körű és globális vizsgálati szolgáltató, amelyben nyugodtan megbízhat. Teljesen megbízhat bennünk, mivel képzett és a megfelelő végzettséggel rendelkező vizsgálóink a nemzetközi szabványok szerint végzik el az NDT szolgáltatásokat. És ami talán a legnagyobb előny, több mint 40 országra kiterjedő NDT hálózati szolgáltatásunk révén világszínvonalú roncsolásmentes vizsgálati szakértelmet és helyi szolgáltatást tudunk kínálni, közel az Ön működési helyszínéhez, ahol és amikor csak szüksége van rá.

Még ma lépjen velünk kapcsolatba, hogy megbeszélhessük, roncsolásmentes vizsgálat szolgáltatásunk hogyan segíthet berendezései és eszközei biztonságos és hatékony működésében.