Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Egy projekt végén, amikor át kell adni a létesítményt, a végső szakasz az üzembehelyezési szakasz, amikor gondoskodni kell arról, hogy a projekt minden követelményének eleget tettek, és a végrehajtás minden szempontból a tervek szerint alakult.

Ennél a kulcsfontosságú szakasznál az SGS szolgáltatások széles palettáját kínálja, a vizsgálattól és auditálástól kezdve egészen a tesztelésig és a műszaki segítségnyújtásig. Segíthetünk abban, hogy minden félnek semleges, harmadik fél által kidolgozott biztosítékot adhasson arról, hogy a létesítmény a követelményeknek megfelelően üzemel, és az ügyletet véglegesen le lehet zárni. Globális lefedettségünk és szakértelmünk garantálja a legújabb információkhoz és az iparágra vonatkozó legfrissebb módszerekhez, támogatáshoz való hozzáférést.

A napelemek telepítése bonyolult műszaki műveletek sorozata, melyek kivitelezése gazdag tapaszatalatot igényel. Az SGS biztosítja a felek számára, hogy az Ön napenergia projektje megfelel az összes követelménynek.