Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

A növekvő szükséglet a megbízható, tiszta és költséghatékony energia iránt az nukleáris ipar világszintű elterjedéséhez vezetett.

Az átláthatóság, a teljesítmény, a biztonság és a megbízhatóság egyre fontosabbá válik a szabályozó hatóságok, a közművek és gyártók számára.

Az atomerőművek biztonságos üzemeltetése és optimális teljesítményének biztosítása érdekében feltétlenül ellenőrizni kell azok tervezését és kivitelezését. Az erőművek megfelelő karbantartása is lényeges ahhoz, hogy üzemben maradhassanak a teljes tervezett élettartamuk alatt. Az egészség és a biztonság, a költséghatékonyság és a megfelelő felügyelet, illetve az elfogadott nemzetközi szabványoknak megfelelő verifikáció mind kiemelkedő fontosságú az atomerőművek telepítése és karbantartása terén.

Az SGS nemzeti, nemzetközi és ügyfélspecifikus akkreditációi bizonyítják nukleáris ipari szakértelmünket. Nálunk a biztonság és a minőségi követelmények állnak a központban; az SGS segítségével megbizonyosodhat arról, hogy az Ön üzeme megfelel a nukleáris biztonsági előírásoknak és garantált annak biztonságos működése.