Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

A minták a döntéshozatali eljárás létfontosságú elemei.

Az SGS-nél tisztában vagyunk azzal, hogy a minták csomagolása és terjesztése a marketing elengedhetetlen eszköze, és hogy új üzletek szerzéséhez gyakran a minta minősége, bemutatásának módja és a kézbesítés gyorsasága jelenti a kulcsot.

Mintakezelési szolgáltatásaink a csúcstechnológiát kombinálják azzal, hogy odafigyelünk a részletekre, biztosítjuk a minták gazdaságos és időben történő eljuttatását, ezzel segítve Önt abban, hogy jó első benyomást tegyen az új és a már meglévő ügyfeleire is.

Mintaraktározási létesítmények

Az SGS stratégiai helyeken elhelyezett vegyszerminta-elosztó központokat működtet, de világszerte vannak kisebb kiszolgáló létesítményei is a globális SGS-hálózatban. Ezek a központok rendelkeznek engedéllyel mind a veszélyes, mind a nem veszélyes vegyi anyagok tárolására, beleértve a gyúlékony, mérgező vagy korrozív termékeket, és ezek a központok fel vannak szerelve a legkorszerűbb javító, csomagoló és címkéző eszközökkel.

Szolgáltatásaink között megtalálható a testreszabott okos leltárkezelő rendszer, ami biztosítja, hogy a leltár mindig maximalizált legyen, ami azt jelenti, a mintakészlet sohasem fogy ki, és hogy a selejtezésre (ártalmatlanításra) kerülő minták mennyisége a lejárati dátum függvényében minimális legyen. Lehetőség van a termékek különleges körülmények közötti tárolására is, pl. nitrogénban, szabályozott hőmérsékletű környezetben, hűtve vagy melegítve.

Minta "felvétel és csomagolás" szolgáltatások

Az SGS "felvétel és csomagolás" szolgáltatásokat is kínál. A minták begyűjtése az ügyfél telephelyén, a helyszínen történik, majd az SGS legközelebbi létesítményébe kerül, ahol a mintákat megfelelően csomagolják, dokumentálják és gondoskodnak a kiszállításáról.

Rendelés teljesítése

Munkatársaink rendszeres képzést kapnak arra, hogy hogyan tartsanak lépést a gyorsan változó szállítmányozási előírásokkal. Ők biztosítják, hogy a szállítmányok csomagolása, címkézése és dokumentálása a vonatkozó szállítmányozási előírások szerint történjen. Ügyelünk arra, hogy a mintarendelések teljesítése simán, gyors végrehajtási idővel történjen. A minták óriási többségének kiszállítására egy munkanapon belül sor kerül. A szállítás teljes időtartama alatt a "követési és keresési" adatok, valamint a szállítás részletei bármikor hozzáférhetők ügyfeleink számára egy innovatív webes eszköz segítségével.

Tudjon meg többet arról, hogy a mintakezelésnek az SGS-hez történő kihelyezése hogyan elégíti ki a mintákkal kapcsolatos összes igényt és hogyan biztosítja a fontos takarékosságot.