Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Az SGS specializált képzési kurzusokat kínál a veszélyes anyagok levegőben, vizen, vagy úton történő szállítására, ide tartozik:

  • IATA veszélyes termékek szabályozása (kezdeti és további)
  • IATA veszélyes termékek szabályozása (rádióaktív anyagok)
  • ADR, ADN és IMDG tudatosság
  • légi teherszállítás biztosítása

IATA veszélyes termékek szabályozásai

Az IATA veszélyes anyagok szabályozásai (DGR), a veszélyes áruk levegőben történő szállításhoz képzési követelményeket ír elő, a szállításhoz, beleértve a csomagolást, a szálítást végző ügynököt, és ügynökséget, amelyek az operátorok által végzik a rakomány elfogadását, kezelését, betöltését, kitöltését, szállítását, vagy további műveleteit. 

A közreműködők részt vehetnek a hivatalos vizsgán, a kurzus végén. Ha egy résztvevő leteszi a vizsgát, megkapja ay IATA képzési tanúsítványt, és a neve pedig hozzáadásra kerül az IATA Nemzetközi Tanulói Regiszterhez. A képzési tanúsítvány 2 évig érvényes, és megújítható további frissít képzéssel, az előző képzéshez képest 24 hónapon belül.

A rádióaktív (7-es osztály) anyagokat lefedését külön képzési kurzus biztosítja.

Tudatossági képzés

A tudatossági képzésünk az 1.3-as fejezet, és az 1.1-es jogszabályi előírásai szerint zajlik (ADR, ADN, IMDG)

Biztonsági képzés

A biztonsági képzés a vonatkozó holland jogszabályok szerint kerülnek felkínálásra Egy képzés specialista céggel kooperációban, az SGS a következő képzési programokat kínálja:

  • Beveiligings Adviseur Luchtvracht (BAL)
  • Controleur Luchtvracht
  • Medewerker Luchtvracht

Normál esetben minden tanfolyamot hollandul tartunk, de angolul is tudjuk tartani, amennyiben az szükséges. Kérés alapján a képzés házon belül is megtartható.  

Tudjon meg többet az SGS veszélyes árukkal kapcsolatos szolgáltatásairól.