Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

A terminálkezelők számára egyre nyilvánvalóbbá válik, hogy gazdaságilag már nem érdemes a személyzetet 365 nap/24 órás rendben foglalkoztatni minden működési feladat ellátására.

A kihelyezés, a beszerződés vagy a kiszerződés vonzó lehetőségeket kínálnak vállalkozásuk gazdasági hatékonyságának optimalizálásában.

Az SGS képzett munkaerőt biztosít sokféle tevékenységi körhöz, a speciális tengeri dokkműveletektől a karbantartási munkálatokig, az uszálykezelésig és az üzemen belüli tevékenységekig. Képzést is biztosítunk számos termináltevékenység ellátásához, és akkreditált képzést nyújtunk amerikai tartályhajók személyzetének.

Célunk nem az, hogy sok elszámolható embert vigyünk egy helyre, hanem hogy a legbiztonságosabb, fenntartható és hatékony hosszútávú megoldást biztosítsunk. Véleményünk szerint a nagyobb hatékonyság rendszerint abban jelentkezik, hogy ugyanazt a munkát kevesebben végzik, vagy hogy ugyanakkora létszámmal további tevékenységek is végezhetők, miközben a biztonság és a megfelelés egyetlen fázisban sem csökken. Szemléletünk egyik alapvető eleme az, hogy a munkafolyamatra figyelünk és optimalizáljuk a rendelkezésre álló erőforrásokat, ami olyan feladat, amely a már évek óta ott dolgozók számára nagyon nehéz feladat.

Tudjon meg többet arról, hogy az SGS terminálszemélyzet szolgáltatásai hogyan oldják meg az Ön munkaerő-igényét.