Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Az SGS Laboratóriumi Szolgáltatások felé történő tevékenység kihelyezéssel biztonságban tudhatja vállalkozását, hiszen a laboratóriumi vizsgálataival kapcsolatos követelmények teljesítéséről világszínvonalú szakembereink gondoskodnak, miközben Önnek csak a legfontosabb üzleti ügyekkel kell foglalkoznia.

Laboratóriumi szolgáltatásaink nemzetközileg elérhetőek, és a legmodernebb technológiát valamint módszereket alkalmazzák a lehető legpontosabb és legmegbízhatóbb eredmények érdekében. Szakembergárdánk a legmagasabb színvonalon képzett emberekből áll, akik mélységében ismerik szakterületüket és a felmerülő üzleti igényeket, és mindemellett megfelelő tapasztalattal rendelkeznek ahhoz, hogy mind a nemzetközi, mind a helyi szabályozási előírásoknak eleget tegyenek számos iparágra vonatkozóan.

Az SGS hatalmas nemzetközi laboratórium-hálózata a legjobb a kategóriájában. Évtizedes tapasztalattal rendelkezünk a tudományos vizsgálatok terén, és ha úgy dönt, velünk dolgozik, akkor mindabból a kollektív tudásmennyiségben és tapasztalatban részesül, amely a korábbi ügyfeleinkkel való munka során halmozódott fel. A szolgáltatások széles tárházát kínáljuk, amelyek az Ön speciális követelményeihez alakíthatóak, legyen szó teljes körű laboratóriumi programról vagy csak egyedi vizsgálatról, akár házon belül végezve, akár tevékenység kihelyezéssel. Tanácsadóink segítenek megtalálni a legjobb megoldást az Ön számára, akár teljes munkaidejű együttműködésre van szüksége, de akkor is, ha rendkívüli kéréssel keres meg minket teendői felhalmozódása esetén.

A világ bármely tájáról származó vállalat számára biztosítjuk a tudományos adottságaink adta előnyöket. Minden ügyfelünk, függetlenül attól, hogy multinacionális cégtől vagy kisméretű vállalkozástól keres meg minket, ugyanazt a szintű elkötelezettséget tapasztalhatja nálunk, amely arra irányul, hogy a vizsgálatokat mindenkor a szigorú standardoknak megfelelően, a lehető leghatékonyabban és leggyorsabban végezzük el.

Forduljon tanácsadóinkhoz bátran és ők megmutatják, hogy miként tudunk az Ön igényeinek megfelelő, versenyelőnyt biztosító vizsgálati programot összeállítani.