Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

A világ fokozatosan elmozdul a tisztább, kevésbé szennyezett üzemanyagok felé. A jogi szabályozás vilgászerte módosította az üzemanyagok profiljait, és szükségessé tette az adalkéanyag kezelés növekedését.

Számos régebbi finomító men végig modernizáxión, azért , hogy megfeleljen a világ által támasztott változásoknak, és az adalékanyag kezeléshez kapcsolódó növekvő igényeknek, hogy képesek legyenek a terméket a nemzetközi szabványok szeirnt elkészíteni. Viszont az üzemanyag kezeléssel kapcsolatos szükségletek is megnövekedtek, amelyek érintik az infrastruktúrát, a csővezetékektől, és vonatoktól kezdve a folyami uszályokig, és az úti tankerekig, mindent.
 
Az SGS Laroute speciális adalékanyag szolgáltatásokat kínál, a világ olajkereskedőinek, felhasználói bázissal, a kicsi, független olaj kereskedőktül kezdve, a főbb olajcégekig.

Miért szükséges az üzemanyagok kezelése?

A problémák általában megoldásra kerülnek fpként a kezelési nehézségek megoldásával, vagy a szerződésbeli követelmények által, amelyeknek meg kell felelniük a felhaszánlóink kritériumainak.

Példéul, a benzinnél egyedileg szemrevételezzük a megnövekedett igényeket:

  • Kenhetőség
  • Hideg állapotbeli tulajdonságok növelése CFPP/ zavarosodási pont / cseppenéspont

A benzin alacsony kéntartalma maga után vonja az üzemanyag kenhetőségének ellenőrzési szükségletét. A finomítás feljavítja, úgyszintén megváltoztatja a benzinek jellemző tulajdonságait, az új benzin forrási tartományénak módósításával.

Az üzemanyag jellemzők is változnak, minnél több közepes-lepárlási folyamat kerül beékelésre a finomítási műveletbe. Ennek eredménye a magasabb dermedési ponttal rendelkező üzemanyag, amelyek a dermedési pontja nehezebben kezelhető, és amely nehezebben emulgeálódik, ha a víztartalom megnövekszik.

Hogyan kezeljük az üzemanyagokat?

A döntő első lépés a rakományból representatív minták vétele, amelyek kezelésre, és felbecslésre kerülnek az indulási pontnál. Ezt követően képesek vagyunk meghatározni, hogy hogyan tudjuk elérni a szükséges specifikációkat.

Ellőször létrehoztuk az indítási pontot, és megegyeztünk a kezelési szintekben, ekkor már készek vagyunk az üzemanyag kezelési folyamatára. Az üzemanyag kezelése vagy a csővezetékben, vagy a tartályban, vagy a fedélzeti tartályokban történik a helyzetnek megfelelően.

A szabályok, és a folyamatok a kikötői kezeléshez vezet, és a tartályoknak egy sokkal szigorúbb egészségügyi, és biztonsági megfelelésen kell átesniük, a megmagasabb szintű megfontolások szerint. Ha üzemanyagot kezel SGS LAroute alkalmazásával, a berendezésnek meg kell felenie a fő olajcégek, terminálok, és szállító cégek követelményeinek.

Miért az SGS Laroute?

Világvezető vállalat vagyunk az adalékanyag szolgáltatások szektorában, export, és import kikötőket üzemeltetve a régi Szovjet Unióban (FSU), a Közel-Keleten, Afrikában, Ázsiában, Európában, és Észak-AMerikában. A mi szolgáltatásunk egyedüli; semelyik másik cég sem biztosít hasonló mértékú globális lefedettséget, hasonló mértékű elérhető készleteket, berendezést, és kikötő hozzáférést.

Jelenleg éves szinten a 40 MT-át meghaladó nyers olajat, és olajipari termékeket készítünk. 36 országban működünk, az adalékanyag készletünk megfelel a helyi piac követelményeinek.

Tudjon meg többet arról, hogy az SGS Laroute hogyan tudja segíteni az Ön műveleteit.