Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Amennyiben ömlesztett üzemanyagokat, alapanyagokat és petrolkémiai anyagokat szállít közúton és vasúton, akkor az áruk pontos mennyiségi meghatározása gyakran jelent kihívást.

Kisebb rendszerhibák esetén is jelentősen megnövekedhetnek a veszteségek, a rakomány és a biztosítás költségei, és elveszhet a források nagy része is, ha újra és újra javítani kell, és Ön megpróbál olyan fizikai veszteségeket kiküszöbölni, amelyek valójában nem is léteznek. Emiatt fontos, hogy az ellátási lánc minden szereplője bizalommal legyen a mérési eredmények iránt.

Ez viszont azt jelenti, hogy a teherautók, valamint a vasúti vagonok és a kapcsolódó berendezések, pl. az olajszintjelző pálcák, a hőmérők, a hídmérlegek is professzionális szintű berendezéseket és hozzáértő üzemeltetőket igényelnek. Az SGS kalibrátorok sokféle szolgáltatást kínálnak a szállítmányozók, a közúti és vasúti kezelők és a kereskedők szükségleteinek megfelelően.
 
Specialistáink szükség esetén elvégzik a közúti és a vasúti berendezések kalibrálását a sokféle API, IP, ISO nemzetközi és országos szabványtestület által elfogadott megoldásokkal. A kalibrációhoz kapcsolódó szolgáltatásokat is kínálunk, pl. tartalék olajszintjelző-pálcák biztosítását, az egyik rendszerből a másikba való átalakítási diagrammokat, valamint újrakalibrálást javítás vagy frissítés után.

Miért az SGS?

Az SGS az első állomás az Ön számára a kalibrációs szolgáltatásokhoz, a széles körű tároláshoz és a szállítási megoldásokhoz. 

Tapasztalt, magasan képzett kalibrátoraink korszerű technológiát használva dolgoznak Számos létesítményünk rendelkezik ISO 17020 akkreditációval, ezzel biztosítva, hogy a mérés a legmagasabb nemzetközi szabványoknak megfelelően történjen. Az SGS minőségi és ellenőrző szolgáltatásokat is fenntart a nemzetközi és a külső partneri kalibrációs programjaiban, nemzetközi és független ellenőrzésekben és szigorú tréningeken, valamint kompetenciamegfeleltetési szabványokban való részvétellel.

Ezenkívül aktív tagjai vagyunk számos ipari testületnek, szabványügyi szervezetnek és műszaki munkacsoportnak, többek között az ASTM, az ISO, a CEN, az EI (Energy Institute, korábbi nevén Institute of Petroleum) és az IFIA keretében.

Tudjon meg többet arról, hogy az SGS közúti és vasúti kalibrációs szolgáltatásai hogyan segíthetik az Ön tevékenységét.