Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Nyersolaj és betáplált alapanyagok egyre inkább sokféle fajtájuakká válnak, és ezek használata növeli az innovatívítást. Ennek eredményeként,a QC/QA, veszteség ellenőrzés, és a szerződési, környezeti és a kereskedelmi szabályoknak való megfelelőség egyre fontosabbá válik, az részvényesek értékeinek megőrzése miatt, a beszállítói láncon keresztül. 

Az SGs laboratóriumai teljesen odaillő teszteket végeznek el a nyers olajon, és a további betáplált alapanyagokon, a finomításhoz, a keveréshez, és a petrolkémai ipar számára.

 

Betáplált anyag értékének meghatározása

A betáplált anyagok értékét eseti alapon kell meghatározni, eltérően a befejezett temrékektől, a nyers és a betáplált anyagok "ily módon" kerülnek beszerzésre. Ez azt jelenti, hogy némi iránymutatást tudunk adni a tipikus, vagy generikus adatok által a régebbi szállítményoktól, a jelentős változatokig, amelyek időről időre megjelennek.

Betáplált alapanyagok, úgy mint a vákuum gázolaj, az LSWR, az atmoszférikus maradék, a vákuum maradék, a naftánok, a kondenzátumok, a ciklus olajok, és az ehhez hasonlóak hatalmas lehetőségeket kínálnak a kereskedő, és a finpmító informálására. Viszont ezek jelentős veszélyként vannak jelen, a jól-meghatározott elékszített termékek mellett. Az SGS kockázat menedzserlési eszközöket kínál a kereskedőnek, amely egyszeráen nem hasonlítóható össze további ás szervezetek kínálatával.

Egyszerá tesztek, úgy mint a sűrűség a víz és a kéntartalom, jól ismertek, és mindennaposak. Ezek napok az úgy kihívások ellenére, úgy mint az alacsony-szintű higany meghatározása, a fémes maradékok, a hidrogén szulfid és az idegen anyagok ártalmatlanítása, úgy mint az antimon szükségesek.

Miért az SGS?

 

Páratlan, független elemzés nagyon fontos az olaj és a gázipari termelés és kereskedés folytatólagos sikerének szempontjából. Az SGS-el, az Ön elemző partnerével, Ön csak az üzletére tud koncentrálni, elérheti a szakértőinket, hogy azok elvégezék az elemzést pontos, hatékony, és teljesen független módon.

Az SGS számos ipari szervezet, szabványügyi testület és műszaki munkacsoport aktív tagja, beleértve az ASTM-et, az ISO-t, a CEN-t, az EI-t (Energia Intézet, előzőleg Olajügyi Intézet) és az IFIA-t.  Bármiféle kereskedelmi ellenőrzés elvégzésénél az olaj és a vegyi szállítmányok esetén, az SGs mindig az alapvető olajipari és petrolkémiai szabványokra alapoz, úgy mint az API MPMS, az ASTM, az UOP, a GOST, az EN vagy az IP tesztelési módszerei, és előírásai, amelyek az ISO, a CEN, vagy a különböző nemzeti és regionális szabványügyi szervezetek által kerültek kidolgozásra.

 

Egyéni-beépített, vagy az ügyfél által szolgáltatott elemzési módszerek kerülnek felhasználásra, ha a szerződésben álló felek tanácsoljék ezen előírások forma részeit.  Ha szükséges, segíteni tudjuk a részvényesekt, a legmegfelelőbb szabványok kiválasztásában és felidézésében és/vagy használatában lehetővé téve a megalapozott kockézat menedzserlést, adott tranzakciókon, vagy tranzakciók sorozatán belül. A mászaki támogató csoportunk kéznél van, biztosítva a támogatást, a használt szabávnyokkal, munkagyakorlatokkal, és technológiák minden teürletével kapcsolatosan.

 

Tudjon meg többet a nyersolajról, és a betáplált anyagok tesztelési szolgáltatásairól, az SGS-től.