Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Mechanikai integritáskezelő rendszer az SGS-től - mechanikai integritási adatainak hatékony, egyszerűsített kezelése.

Még a szerényebb méretű eszközintegritás-kezelő (AIM) programok is hatalmas adatmennyiségeket eredményeznek, amelyeket hatékonyan kell kezelni. Webes alapú mechanikai integritáskezelő rendszerünk (MIMS) leegyszerűsíti az Ön mechanikai integritási adatait, és erőteljesebbé teszi a meglévő AIM programokat, a hatékony ellenőrzés érdekében.

Miért érdemes igénybe venni az SGS mechanikai integritáskezelő rendszerét?

Nagy adatmennyiségek kezelésében szerzett tapasztalatainkra támaszkodva speciális szaktudást és protokollokat dolgoztunk ki. Ezért hatékony megoldásokat tudunk javasolni az Ön adatkezelési igényeire is, miközben csökkentjük a költséget és a kockázatot. A következőkben segíthetünk:

  • Könnyen kezelheti ellenőrzési és karbantartási terveit  
  • Csökkentheti a költségeket, az idő- és a munkaigényt  
  • Olyan kritikus kezelőeszközt ajánlunk, amellyel nyomon követheti ellenőrzési és javítási programjainak végrehajtását, rendkívül hatékony Fő Teljesítménymutatók (KPI-k) alkalmazásával  
  • Lecsökkenthetjük az ismétlődő adatbeviteleket a berendezések és a szabályozói dokumentáció nyilvántartásában, a korróziófigyelési és szemrevételezéses megfigyelési adatok és az ellenőrzési rajzok nyilvántartásában

Megbízható mechanikai integritáskezelő rendszerszolgáltatások a világ vezető beszállítójától

A világ vezető vizsgáló, tesztelő, tanúsító és ellenőrző vállalataként felajánljuk Önnek megbízható szakértelmünket, tapasztalatunkat és erőforrásainkat. Ezért választanak minket első helyen azok az ügyfelek, akiknek hatékony mechanikai integritás-kezelésre van szükségük a világ bármely részén.

A mechanikai integritáskezelő rendszerünkbe bevitt és előállított adatok alapján a következőket tudjuk az Ön rendelkezésére bocsájtani:

  • Ajánlások nyomonkövetése 
  • Elektronikus adatkezelés
  • Korróziófigyelés
  • Ellenőrzés és karbantartás tervezés
  • Elektronikus beszámolás

Még ma lépjen velünk kapcsolatba, hogy megbeszélhessük, mechanikai integritáskezelő rendszerünkkel hogyan tudunk Önnek hatékony, egyszerűsített adatkezelést nyújtani.