Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

1

Az SGS tanúsított képzést nyújt – a Ruhafestők és -Színezők Társasága (SDC) és a Textilvegyészek és Festők Egyesülete (AATCC) nevében –, amely javítja alkalmazottai műszaki szakértelmét.SDC képzésünk megegyezik a társaság tanúsított színkezelési képzési programjával, továbbá a nemzetközi vizsgálati szabványokkal és módszerekkel (pl. ISO).

Ez a képzés azoknak az alkalmazottaknak való, akik a szín eredményes ellenőrzésében és kommunikációjában vesznek részt, beleértve a terméket meghatározókat, a tervezőket, vásárlókat, a szövet- és ruhakészítőket, ruházati technológusokat és -festőket. A sikeres résztvevőket a legjobb gyakorlatok elsajátítására és azonos szókészlet használatára képezik ki.Tanúsított AATCC képzések tartására is hitelesítve vagyunk.

A képzésen résztvevők alaposan megismerik az AATCC vizsgálati szabványait, amelyek az Amerikai Egyesült Államok piacán vannak érvényben. A képzést elvégzők képesek megmutatni műszaki szakértelmüket, eközben minőségbiztosítási szerepüket gyakorolják és vizsgálatokat végeznek a vizsgálólaboratóriumokban.

Ezenkívül szemináriumokat és képzéseket tartunk az új termékekről, technológiai fejleményekről, valamint az ipari és piaci trendekről.