Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Személyzete és vállalata termékeire vonatkozó változó jogszabályokkal, előírásokkal és szabványokkal kapcsolatos naprakészen tartása igazi kihívás lehet.

A hatályban lévő követelmények megértése létfontosságú, a jövőbeli változások és új követelmények ismerete lehet a vízválasztó siker és bukás között.

Az SGS alapos ismeretekkel rendelkezik a nemzetközi és helyi szabályozás terén. Elköteleztük magunkat, hogy átadjuk ügyfeleinknek azt az ismeretet és tapasztalatot, amivel világszerte segítjük a vállalatokat. Továbbá, oktatóink nemzetközi hálózatának köszönhetően mi vagyunk az ideális partner, hogy személyzetét naprakészen tartsuk a jogszabályi–megfelelőségi változásokkal kapcsolatban.

Jogszabály-megfelelőségi tréningek széles skáláját kínáljuk Önnek. A tanúsítás és igazolás területén számottevő tapasztalatra tettünk szert, így alapvető jelentőségűek az olyan szervezetek technikai követelményeiről szóló képzési programjaink, mint a Kaliforniai Levegőfelügyeleti Hatóság (CARB), az Amerikai Textilkikészítők és -Színezők (AATCC), valamint a CPSIA jogszabályai, az EU Játék irányelve, illetve az iparága különböző jogszabályi követelményeiről szóló rendszeres értesítések. Segítünk felruházni Önt azokkal a képességekkel, melyekkel megmutathatja, hogy megfelel a tanúsítási és jogszabályi követelményeknek; így biztos lehet benne, hogy termékei gyorsan és biztosan elérik az országos és nemzetközi piacokat.

Bevált képzési módszereink már számos vállalkozás javára váltak szerte a világban. Személyre szabott képzésünket az Ön telephelyén vagy a mi laboratóriumainkban is igénybe veheti egyszeri rövid kurzus, vagy hosszabb program formájában. A képzést tananyagok, szemináriumok és webináriumok egészítik ki, a sikeréről a világ minden táján elérhető képzési szakértőink gondoskodnak.

Ha az SGS-t választja, auditoraink és jogszabályi megfelelőségi szakértőink globális hálózata válik elérhetővé az Ön számára. Hívjon bennünket most, és tudjon meg többet!