Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Tudjon meg többet napenergiával kapcsolatos szolgáltatásinkról!1

A piac egyre növekvő, globálisabb jellege miatt a gyártóknak, forgalmazóknak, importőröknek és kereskedőknek több, az áruk biztonságát és kiváló minőségét biztosító szabályozásnak kell megfelelniük.

E szabályozások, amelyek földrajzi területenként változnak, műszaki kihívások elé állítják a vállalkozásokat, és elvonhatják a forrásokat vagy olyan szakértelmet követelhetnek a vállalkozástól, amellyel az nem rendelkezik. Az SGS műszaki segítségnyújtással szolgál a szervezetek számára az iparágak mindegyikében, hogy segítse őket megfelelni a szabványoknak, szabályozási követelményeknek vagy tanúsításoknak.

Függetlenül attól, hogy milyen terméket gyárt vagy mi a célpiaca, szakértőink az Ön konkrét igényein alapuló műszaki segítségnyújtó programot tudnak tervezni, figyelembe véve a konkrét piac adott termékeire vonatkozó szabványokat és szabályozásokat.

A játékpiac a legszabályozottabb piacok egyike, az SGS tanácsot ad ügyfeleinek a különböző földrajzi területek eltérő előírásairól, így Ön felkészülhet, hogy megfeleljen a követelményeknek. A játékszerek számos országban egyedi címkéket és figyelmeztetéseket követelnek. Az SGS szakértőink ellenőrzik, hogy termékei megfelelnek a mindenkori jogszabályoknak. A korosztályokba sorolásra vonatkozó irányelvek gyakran nehezen érthetőek, így segíthetünk korosztályba sorolni játékszereit, hogy biztos legyen benne, hogy termékei biztonságosak és alkalmasak a célközönség számára.

Nemzetközi hírnevünk van abban, hogy segítünk ügyfeleinknek az egész világon előkészíteni a játékszereket a piacra, így az SGS-nél nincs jobb társ, ha technikai segítségnyújtásra van szüksége.