Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Az SGS akkreditált laboratóriumai segítenek biztosítani, hogy terméke megfeleljen a brazil játéktanúsítási program által megkövetelt Inmetro tanúsításnak.

2009-ben a brazil kormány új követelményeket adott ki a játékokra vonatkozó kötelező Inmetro tanúsításhoz. Az SGS segít Önnek megbizonyosodni afelől, hogy termékei megfelelnek a brazil játéktanúsítási programnak, amennyiben játékait Brazíliában szeretné forgalomba hozni.

Az alábbi Inmetro Ordinance 321-es modellekkel összhangban vizsgáljuk játékait:

  • 4. modell - tanúsítási minta típusra és vizsgálat piacról hozott mintákon, továbbá a gyárban vagy a raktárban
  • 5. modell - termékvizsgálathoz kapcsolódó minőségirányítási rendszer tanúsítási minta
  • 7. modell - tételtanúsítási minta

Brazíliában található laboratóriumunkat az Inmentro akkreditálta vizsgálatok elvégzéséhez az NM 300 1-6. részeinek vonatkozásában. Brazíliában vagy a tengerentúlon található akkreditált laboratóriumaink is végezhetik a vizsgálatokat. Hongkong, Kína és shenzheni laboratóriumainkat az Inmetro akkreditálta (beleértve a 7. modellt is).

Mint valamely tanúsító szerv alvállalkozója vagy az ISO 9001-et tanúsító, gyártókat auditálunk az 5. modellnek megfelelően.

Lépjen kapcsolatba velünk, és tudja meg, hogyan segíthet az SGS játékbiztonsági tanúsítási programja biztosítani, hogy termékei megfelelnek az új brazil követelményeknek.