Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Tudjon meg többet napenergiával kapcsolatos szolgáltatásinkról!1

A piac egyre növekvő, globálisabb jellege miatt a gyártóknak, forgalmazóknak, importőröknek és kereskedőknek több, az áruk biztonságát és kiváló minőségét biztosító szabályozásnak kell megfelelniük.

E szabályozások, amelyek földrajzi területenként változnak, műszaki kihívások elé állítják a vállalkozásokat, és elvonhatják a forrásokat vagy olyan szakértelmet követelhetnek a vállalkozástól, amellyel az nem rendelkezik. Az SGS műszaki segítségnyújtással szolgál a szervezetek számára az iparágak mindegyikében, hogy segítse őket megfelelni a szabványoknak, szabályozási követelményeknek vagy tanúsításoknak.

Függetlenül attól, hogy milyen terméket gyárt vagy mi a célpiaca, szakértőink az Ön konkrét igényein alapuló műszaki segítségnyújtó programot tudnak tervezni, figyelembe véve a konkrét piac adott termékeire vonatkozó szabványokat és szabályozásokat.

Az SGS széleskörű szolgáltatásokat kínál kifejezetten a prémium termékek és újdonságok fejlesztésekor felmerülő gondokra is. Ezek közé tartozik a segítség címkézéskor, hogy megbizonyosodjon róla, hogy termékein megtalálhatóak a megfelelő figyelmeztetések, termék és használati információk, és összeszerelési tájékoztatás a különböző piacok számára.

Amikor technikai segítségnyújtásra kerül sor, hogy gondoskodjon róla prémium termékei és újdonságai megfelelnek a szabályozási elvárásoknak a világon, nem találhat jobb társra az SGS-nél.