Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

A prémium termékeknek és az újdonságoknak szabályozási követelmények egész sorának kell megfelelni, amelyek világszerte különböznek.

Az SGS átfogó szolgáltatásokat kínál prémium termékei és újdonságai számára; közreműködésünk által biztos lehet benne, hogy termékei meg fognak felelni a legszigorúbb szabályozásoknak is és a lehető legrövidebb idő alatt a megcélzott piacra kerülnek.

Prémium termékekkel és újdonságokkal kapcsolatos szolgáltatásaink segítenek megfelelni a vonatkozó jogszabályoknak, egyebek között az EU Játékbiztonsági Irányelveinek, az Egyesült Államok Termékbiztonság Fejlesztési törvényének (CPSIA), az EU vegyszerekre vonatkozó szabályozásainak - REACH - és a veszélyes anyagok korlátozására vonatkozó RoHS irányelvnek az elektromos és elektronikus termékek esetén.

Vizsgálatokat és kockázatértékeléseket végzünk, továbbá az auditok és ellenőrző szolgáltatásaink széles köre lefedi a teljes értékláncot. Nem csak terméktanúsítást végzünk, hanem tanúsítjuk folyamatait, szervezetét, szolgáltatásait és rendszereit.