Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Több mint 130 év tapasztalattal a háta mögött az SGS kínálja a legszélesebb körű termékvizsgálati szolgáltatásokat a világon.

Nagy tudású és tapasztalt kollegákkal üzemelő vizsgálati létesítményeink egész világra kiterjedő hálózata elegyengetheti terméke piacra vezető útját.

Költséghatékony vizsgálati szolgáltatásainkkal csökkentheti a kockázatokat, lerövidítheti a piacra kerülési időt, és bizonyíthatja termékei minőségét és biztonságát. Vizsgálati szolgáltatásaink között említhetjük többek között az alábbiakat:

  • fizikai és mechanikai vizsgálatok
  • kémiai (pl. illékony szerves összetevők (VOC)) vizsgálatok
  • anyagvizsgálatok
  • élelmiszerekkel érintkezésbe kerülő anyagok vizsgálata
  • gyúlékonysági vizsgálatok
  • teljesítményvizsgálatok
  • mikrobiológiai vizsgálatok
  • elektromos biztonság vizsgálata
  • elektromágneses megfelelőségi (EMC) vizsgálatok
  • környezeti biztonság vizsgálata

Az SGS átfogó vizsgálati szolgáltatásokat nyújt, hogy gondoskodjon róla, hogy fiataloknak készült termékei megfelelnek a vonatkozó nemzetközi és nemzeti szabványoknak és szabályozásoknak. Számos fiatalok termékeire vonatkozó szabvány még kidolgozás alatt áll vagy korszerűsítik azokat, és várható, hogy öt éven belül ki lesznek adva. Az SGS alapos szakértelemmel rendelkezik a fiataloknak készült és gyermekgondozó cikkek terén, és együttműködik az Ön alkalmazottaival és beszállítóival, hogy olyan vizsgálati programot állítson fel, ami megfelel igényeinek.

Laboratóriumaink globális hálózatában vizsgálatokat végzünk a fiataloknak készült termékekhez kapcsolódó szabályozásoknak és szabványoknak (köztük a francia gyermekgondozó termékekre vonatkozó rendelet, brit törvények a babakocsikról és a gyúlékonyságról), valamint meghatározott vagy belső eljárásoknak megfelelően. Az SGS fő vizsgálati kompetencia központokkal rendelkezik Ázsiában (Sanghaj, Kuangcsou), Európában (Franciaország, Egyesült Királyság) és az Egyesült Államokban.

A kiszállítás előtti vizsgálatkor (PST) ellenőrizzük, hogy nem volt-e valami hiba a gyártás során, és hogy a termékek a szállítás előtt megfelelnek a játékokra vonatkozó szabványoknak és az ügyfél elvárásainak. Ez a termékellenőrzés utolsó szakasza mielőtt a gyermekeknek készült termékek a polcokra kerülnénk és megvennék azokat a szülők.

Ha az SGS vizsgálati szolgáltatásokat választja, hozzáférést kap a szakértelemhez, ami biztosította számunkra a hírnevet, hogy a terméktesztelésben világvezetők legyünk.