Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

A szülők és a gondviselők számára nagyon fontos, hogy a megvásárolt ifjúsági termékeket a gyártó a gyermekek biztonságát szem előtt tartva készítse.

Lehet, hogy egy-egy gyermekápolási eszköz vagy gyermekbútor biztonságosnak tűnik, de az ilyen termékek igen veszélyesek lehetnek, ha nem pontos szabványok szerint készülnek.

Az SGS széles körű tanácsadási, képzési, termékfejlesztési, vizsgálati, auditálási és inspekciós szolgáltatásokat kínál, hogy segítségünkkel világszerte eleget tudjon tenni a szigorú szabványi követelményeknek, és bizonyítani tudja, hogy értékesített ifjúsági termékei biztonsága és minősége megfelelő.

A különféle szabványügyi bizottságokban betöltött szerepünk jóvoltából mindig naprakész információkkal rendelkezünk az ifjúsági termékeket érintő nemzetközi jogszabályok – például a fogyasztási cikkek biztonságának fejlesztéséről szóló amerikai törvény (CPSIA) vagy a 91-1292 sz. francia rendelet – követelményeivel és egyéb vonatkozó törvények – például a vegyi anyagok felhasználását szabályozó REACH-rendelet – előírásaival kapcsolatban.

Laboratóriumainkat világszerte elismerik a főbb ipari szervezetek, akkreditáló testületek és hatóságok, szolgáltatásaink az ifjúsági termékek minden típusára kiterjednek.