Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

A gyermekek megfelelőbb védelme érdekében az Egyesült Államokban és az EU-ban is szigorúbb játékszerekre vonatkozó követelményeket vezettek be, mint például az EU Játékbiztonsági Irányelve és az USA Termékbiztonsági Fejlesztési Törvénye (CPSIA).

Az elmúlt években a gyermekeknek szánt termékek esetében a termékvisszahívások jelentős arányt képviseltek az EU és Egyesült Államok hatóságainak felszólításai következtében. Ausztrália, Brazília, Kanada, Kína és Japán is saját szabályozásokat és szabványokat fejlesztett ki a játékokra vonatkozóan.

Ha az SGS-t választja partnerének, biztosítani tudja, hogy játékszerei és fiataloknak készült termékei megfelelnek a szabályozásoknak a világ bármely piacán is forgalmazza azokat. Szolgáltatásaink mindenféle játékszerre vonatkoznak a plüssjátékoktól kezdve a gyermek tömegét hordozó játékokon át minden csecsemőknek készült termékig, köztük cumisüvegek, védőajtók és gyermekkocsik.

Együtt dolgozunk Önnel a koncepciós és tervezési szakaszban valamint a mintadarab elkészítésekor, így szabjuk testre a termékbiztonsági és minőségi szabványokat a teljes ellátási láncon át. Kockázatelemzéseket, vizsgálatokat, auditokat, ellenőrzéseket és kiszállítás előtti teszteket végzünk, tanácsadást nyújtunk, valamint biztosítunk Önnek minden szükséges tanúsítványt és dokumentációt, ami ahhoz szükséges, hogy termékeit magabiztosan forgalomba hozhassa.  

Laboratóriumaink minden jelentős nemzetközi tanúsító szervtől és ipari társaságtól nyertek nemzetközi tanúsítást. Szabványügyi testületekben veszünk részt az EU-ban, az USA-ban és nemzetközi (ISO) szinten, így szakértőink naprakészek a szabályozási követelményekkel és gondoskodnak az eljárások, szabványosítási és értelmezési ügyek összehangolásában laboratóriumaink nemzetközi hálózatával.