Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Az CPSIA szabványainak való megfelelőség érdekében ajánlott gondoskodni arról, hogy személyzete és beszállítói tájékozottak legyenek a CPSIA és annak ipari és termékeire vonatkozó alkalmazása terén. Az SGS CPSIA tréning programjai hozzáférést biztosítanak szabályozási szakértelmünkhöz és a világ legjobb tréningjeihez.

Oktatóink szakértők a CPSIA követelményei és a legújabb tréningmódszerek terén is. Együtt dolgoznak Önnel az Ön adott igényein alapuló program kialakításában, amely lefedi az üzleti vállalkozására vonatkozó CPSIA szabályozás legfontosabb oldalait. Gondoskodunk arról, hogy a programon résztvevők széles körű ismeretekkel rendelkezzenek a CPSIA irányelveiről - így termékei megfelelősége a közeli és távoli jövőben is biztosított.

A tréningek lehetnek alkalmi rövid kurzusok vagy hosszabb programok is, továbbá elérhetőek az Ön helyszínén és máshol is. Minden programhoz oktatóanyag is jár, amely a résztvevők számára még a tréning befejezése után is fontos segédeszköz marad.

Ha az SGS-sel dolgozik együtt, többhöz jut, mint a programot biztosító oktatási tanácsadóink tudása és tapasztalata: hozzáfér a bevált oktatási eljárásokhoz, amelyek számos üzleti vállalkozást juttattak előnyhöz szerte a világon. Az SGS több mint egy akkreditált CPSIA tanúsító szerv, világelsők vagyunk a tréningek és szabályozási követelmények terén is.

CPSIA tréningjeink jelentősen hozzájárulnak termékei CPSIA szabványoknak való megfeleléséhez, legfőképpen pedig védik termékei hírnevét a termékvisszahívások okozta sérülésektől.