Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Az SGS CPSIA tanácsadása és harmadik fél általi vizsgálati szolgáltatásai úgy lettek kifejlesztve, hogy enyhítsék a CPSIA szabályozásokban való eligazodás terhét és hatékony tanúsítási és vizsgálati programokat állítanak fel.

Bonyolult lehet az üzleti vállalkozásoknak megérteni, a CPSIA pontosan milyen követelményeket is állít fel termékeikre. Bár a termékek többsége saját igazolás formájában csak egy CPSIA Általános Megfelelőségi Tanúsítványt (GCC) követel meg, ám a GCC biztosítást igényel, hogy a termék megfelel minden vonatkozó biztonsági előírásnak - ez igazi kihívás lehet. A GCC egy jogilag érvényes dokumentum, így súlyos lehet a meg nem felelésésért járó bírság. A GCC felelőssége a gyártók és importőrök vállát nyomja, így Önnek nehéz lehet megbizonyosodni arról, hogy a más földrajzi régiókban gyártott alkatrészek vagy termékek valóban megfelelnek-e a CPSIA szabványnak. Ezért fontos, hogy a megfelelő segítséget és tanácsadást kapja arról, mi is pontosan megfelelő a termékeinek.

A CPSIA harmadik fél általi vizsgálatok kötelezőek a gyermekeknek készült termékek esetén, emellett van egy sor más követelmény is, amelyek célja a fogyasztók sérülésekkel szembeni védelme. Az üzleti vállalkozások gyakran nem rendelkeznek a képességekkel és ismeretekkel, hogy miként kell elérni a CPSIA tanúsítást egyes termékekre, mint például a játékokra, így fontos, ha van egy SGS-hez hasonló megbízható partnere.

CPSIA tanácsadás

Tanácsadóink alapos ismeretekkel rendelkeznek a CPSIA szabályozás és alkalmazása terén, és számos üzleti vállalkozással dolgoztak együtt a rájuk vonatkozó követelmények azonosítása és a megfelelés elérése érdekében. Szolgáltatásaink többek között:

  • Útmutatás arról, hogy a CPSIA szabályozás miként vonatkozik termékeire és a követelmények, amelyeknek meg kell felelnie (például kötelezőek-e vizsgálatok a termékeinek?)
  • Segítség tanúsítási program felállításában és a GCC elkészítésében 
  • Hazai és külföldi gyárak auditja a megfelelőséggel és vonatkozó szabályokkal összhangban
  • Termékei független, hamadik fél általi vizsgálata CPS által akkreditált laboratóriumokban, ahol szükséges

Független vizsgálatok

Az SGS teljes felelősséget vállal független vizsgálataiért, legyen az kötelező a gyermekeknek készült termékek esetén vagy támogatás a GCC elkészítéséhez általános fogyasztási termékei számára.

CPSIA által akkreditált laboratóriumaink vizsgálati programokat végeznek, hogy szemléltessék termékei biztonságát és megbízhatóságát a CPSIA szabályozás kritériumaival összhangban. Nyersanyagokat, alkatrészeket és késztermékeket vizsgálunk, emellett szélesebb körű tanácsadási szolgáltatásokat nyújtunk; célunk szemléltetni, hogy vásárlói megbízhatnak az Ön termékeiben, és megvédeni Önt a jövőbeli bírságoktól és vitás termékvisszahívásoktól.

Mint a CPSIA tanúsításához akkreditált szolgáltató, és világvezető a szabályozási megfelelőség és termékvizsgálatok terén, az SGS tökéletes megoldásokat nyújt CPSIA kihívásaira.