Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Az SGS és a Délkelet-ázsiai Nemzetek Szövetség (ASEAN) Textilipari Szövetsége - AFTEX - igazolja a Source ASEAN Full Service Alliance (SAFSA) tagjai által gyártott ruházati termékek minőségét.

Együtt dolgozunk az AFTEX-szel, hogy áttekintsük a szövetség minőségi szabványait és a SAFSA tagok, akik egyfajta virtuális függőleges gyárat (virtual vertical factory, VVF) alkotnak, alkalmazkodnak azokhoz. Az auditált szabványok betartása nemzetközi hitelességet alapoz meg, és azt fogja jelenteni, hogy minden VVF olyan ruházati terméket gyárt, ami megfelelő a vásárlók igényeinek világszerte.

A VVF-ek a teljes beszállítói láncban jelen vannak, kezdve a szövet és ruházati beszerzéstől a mintázatok és minták készítéséig és logisztikáig. Hogy segíteni tudjunk a létező és jövendőbeli SAFSA VVF-eknek felkészülni a szabványos ellenőrzésekre, auditálásunk jegyzéke kiterjed kezdve attól, hogy a szövőgyár alkalmas-e együttműködni a tervezőkkel addig, hogy a ruházati gyár képes-e exporthiteleket biztosítani.

Lépjen kapcsolatba az SGS-sel még ma és tudja meg, hogy a SAFSA-val való együttműködésünk miként növeli minőségi szintjét és nyerhet nemzetközi hírnevet, mint teljes körű szolgáltatást nyújtó vállalat.