Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Még amikor elegendő időt és erőforrást szán a megfelelő alapanyag és termelési folyamat kiválasztására, akkor is fennáll a kockázata annak, hogy a termelés műszaki vonatkozásai miatt nem tudja termékét az elvárt minőségben és biztonsággal legyártatni, a piacra juttatás folyamata lelassul.

Az SGS termékfejlesztés-támogatási szolgáltatások sokféle iparágban nyújtanak műszaki segítséget ügyfeleinknek, segítségükkel megnyugodhat, mert üzleti stratégiájának műszaki vonatkozásai nem gátolják majd a választott piacokon elvárt követelmények betartását.

Magasan képzett szakértőink a minőségbiztosítás célú műszaki fejlesztésére szakosodtak, egy probléma felmerülése esetén figyelmük középpontjában mindig az innovatív műszaki megoldások állnak. Maradéktalanul felelősséget vállalnak üzleti vállalkozása műszaki aspektusaiért, és ezzel – a belső műszaki személyzet és eszközök szükségét kiiktatva – jelentős megtakarítást érhetnek el.

Programjainkat üzleti vállalkozása egyéni igényeire szabjuk. Műszaki tanácsadói szolgáltatásaink az alábbi területekre terjednek ki:

  • termékfejlesztési és gyártási műszaki specifikáció írása
  • speciális követelmények validálása
  • címke és kezelési útmutató hitelesítése
  • segítségnyújtás a műszaki dokumentáció területén (fordítás is)
  • belső vizsgálati protokollok meghatározása
  • műszaki értelmezés
  • saját termékeket értékesítő kiskereskedők sajátmárkás tanácsadása
  • segítség a jogszabályok értelmezésében

Az SGS méltán híres a termékmegfelelés területén nyújtott világszínvonalú műszaki asszisztenciaszolgáltatásairól, melyek segítségével olyan ügyfelek előtt is megnyílhat a nemzetközi piaci részvétel lehetősége, akiket a jogszabályi követelmények egyébként eltántorítottak volna. A termékfejlesztés és -gyártás során szolgáltatott műszaki segítségnyújtásban szerzett több évtizedes tapasztalatunknak köszönhetően szakértőink össze tudnak állítani Önnek egy olyan programot, amellyel termékei piacra kerülésének folyamatában a minőség és a biztonság kérdése mindig első helyen fog szerepelni.