Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Japán, Kína és más kulcs nemzetközi piacok növekvő exportigényére válaszul az SGS kifejlesztette a 100% felügyeleti és termékhiba alapján történő kiválasztási szolgáltatást.

Elkötelezett vizsgálóink még a kiszállítás előtt ellenőrzik a késztermékeket, így gondoskodunk a vásárlói elvárásoknak és szabályozási követelményeknek való megfelelésről.

100% felügyeleti és válogatási szolgáltatásainkat általában különleges vagy értékes termékeken végezzük, és ez a jó és rossz minőségű termékek különválasztását foglalja magában. Az utóbbiakat különválasztjuk a tételtől, majd visszatérítjük további fejlesztésre vagy eltávolításra.

Szakértő tanácsadóink módszerei hasonlóak a végső véletlenszerű mintaellenőrzéskor használt ellenőrzésekhez és a következőket foglalják magukba:

  • Mennyiségellenőrzés
  • Külső megjelenés ellenőrzése
  • Működés ellenőrzése
  • Csomagolás és címkézés ellenőrzése

Az Ön adott követelményeivel összhangban hajtjuk végre a vizsgálatokat, így biztos lehet az értékes vásárlók elvárásainak való megfelelésben.

Az SGS 100% felügyeleti és válogatási szolgáltatásai jó példát mutatnak arra, hogy az SGS miként fejleszti független felügyeleti szolgáltatásait az egyre globálisabb piac növekvő igényei számára. Az elkötelezett tanácsadóink javaslatokat tesznek, hogy miként alkalmazhatja ezen új szolgáltatásainkat a jelenlegi vagy új ügyfelei és piacai elvárásainak való megfelelés érdekében. A különböző iparágak szükségeire szabott ellenőrzési szolgáltatások terén több mint egy század tapasztalata van a hátunk mögött, így nincs nálunk jobb partner késztermékek tételei minőségi ellenőrzésekor.