Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

A sport és szabadidős termékek egy fontos és nemzetközileg növekvő üzletág, a szabadidős és fitnesz termékek pedig egyre népszerűbbek.

A célszerű és szabadidős kerékpározás egyre növekvő népszerűsége és a környezet védelmében lévő fontos szerepük következtében a biciklik értékesítése kiemelkedően fellendült.

A sportáruk szigorú szabályozás alatt állnak, ugyanis sérülést okozhatnak, így értenie kell a biztonságra vonatkozó követelmények és szabályozások hatását. Ha megbizonyosodik arról, hogy termékei a legmagasabb minőségűek és megfelelnek a szabályozásoknak, azzal csökkentheti a sérülések kockázatát és a termékvisszahívások esélyét, így magabiztosan forgalomba hozhatja termékeit.

Az SGS sport és szabadidős szolgáltatásai biztosítják, hogy biztonságos termékeket szállít a célpiacokra. Mi vagyunk a legnépszerűbb szolgáltató; nemzetközi vizsgálólétesítményeink és átfogó, testre szabott szolgáltatásaink a gyártási folyamat minden szakaszában segítenek a következőkkel:

  • Szabályozási megfelelőség vizsgálata (pl. REACH, RoHS)
  • Teljesítményértékelés (pl. ellenállóképesség, életciklus, használatra való alkalmasság)
  • Terméktanúsítás (pl. CE jelzés, GS jelzés)
  • Műszaki segítségnyújtás
  • Képzés

Az SGS támogatja Önt minden sportárujához kapcsolódó saját termék-biztonsági és a teljesítményi előírások kidolgozásában, köztük biciklik, tornaszerek, labdák, gördeszkák, lépcsőzőgépek, sisakok, stb.