Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Korszerűsítse a veszélyes anyagokra (HS) irányuló vizsgálatait az SGS IECEE HS jelentési szolgáltatásával!

A veszélyes anyagokra vonatkozó jelentések rendszere, amelyet az IECEE dolgozott ki, megállapítja az elektronikus berendezések anyagában és összetevőiben található veszélyes anyagok szintjét, és jelentést készít erről. A veszélyes anyagok listája a vizsgálandó anyagokat azonosítja, nem pedig a végtermékek esetén alkalmazandó. A szolgáltatás keretén belül a veszélyes anyagokra vonatkozó legújabb nemzetközi IEC szabványok szerint vizsgáljuk a termékeket, majd nemzetközileg elfogadott jelentést készítünk vállalata számára.

RoHS akkreditált laboratóriumaink egész világra kiterjedő hálózata megbízható vizsgálati eredményekkel szolgál termékeinek a veszélyes anyagokra vonatkozó különböző előírások szerinti bevizsgálása során. A vizsgálati jelentéseket az IEC 62321 szabványnak megfelelő formátumban bocsátjuk rendelkezésére, többek között online hozzáférés útján is.

Felejtse el a felesleges vizsgálatokat, csökkentse költségeit és javítsa a biztonságot és az adatkezelést az SGS IECEE HS jelentési szolgáltatásával!