Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

A barkácseszközöket és szerszámokat, amiket valaha többnyire csak szakemberek használtak, egyre gyakrabban láthatjuk a végfelhasználók kezében, akik maguk szeretnék az egyes munkákat elvégezni.

Ezeknek a termékeknek nem csak megfelelőnek kell lenniük a munka elvégzéséhez, de érthetőbben kell, hogy közvetítsék a biztonságra vonatkozó információkat, mint valaha, hogy megfeleljenek egyéb, a felhasználók védelmét célzó biztonsági szabványoknak.

Akár mint gyártó, akár mint nagykereskedő vagy kiskereskedő érdekelt a barkácseszközök, szerszámok és felszerelések terén, mi, az SGS-nél segíteni tudunk Önnek megfelelni a biztonsági és hatékonysági szabványoknak; közreműködünk a gyártás és elosztási lánc során is, ezzel minden szakaszban gondoskodva a maximum hatékonyságról és minimum kockázatról.

Ha velünk dolgozik, több mint egy század tapasztalatára támaszkodhat a vizsgálat, ellenőrzés és tanúsítás terén, valamint a terület olyan szakértőivel dolgozhat, akik nemzetközi kulcs ügyfelekkel szereztek tapasztalatot.

Amellett, hogy alapos ismeretekkel rendelkezünk a barkácseszközök, szerszámok és felszerelések piacán, szakértők vagyunk a különböző földrajzi térségek szabályozási követelményeiben is. Így egyszerre gondoskodunk arról, hogy kielégítse a saját követelményeit és termékei piacra jutását ne késleltesse az, hogy nem felel meg a helyi vagy nemzetközi szabványoknak. 

Akár egy üzleti tevékenység széleskörű programjának kidolgozására, akár csúcsidőszakban szükséges támogatás nyújtására kéri fel az SGS-t, biztos lehet benne, hogy megfelelő kezekre bízza feladatait, ahogy ezt a kulcs ügyfeleinknél látható sikereink is bizonyítják világszerte.