Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

A képzés elengedhetetlen része az emberi erőforrásokba történő befektetéseknek: fokozza munkerőinek kompetenciáját és növeli a termelékenységet.

Az SGS-nél mi értékeljük a jó képzés jelentőségét a hatékonyság maximalizálása érdekében, ezért az elérhető lehető legmagasabb színvonalú szakmai képzéseket nyújtjuk az Ön munkatársai képességeinek fejlesztése érdekében.

A munkaerőképzés előnyeit nem szabad alulértékelni. A tudás és jártasság biztostása fokozza a szervezeti agilitást, csökkenti a munkaerő költségeket, ösztönzi vállalkozása kulturális fejlesztését és növekedését, s a működés maximalizálásán felül megadja Önnek a stratégiai megkülönböztetés lehetőségét.

SGS képzési programjaink témák széles körét ölelik fel az olyan területekkel kapcsolatban, mint például a minőség, a teljestmény, az egészség és biztonság valamint a Regisztrált Auditorok Nemzetközi Jegyzéke (International Regsiter of Certified Auditors -IRCA) által akkreditált auditor-képzés. Kínálunk ipari szakértők által végzett, igények szerinti képzéseket, tanfolyamaink kialakítása a képességek különböző szintjeinek megfelelően történt bármely ipari ágazat szükségleteit kielégítve.