Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Az SGS E-jel jóváhagyási szolgáltatásai segítenek az Európai Gazdasági Tanács (ECE) által kiadott nemzetközi jármű típusengedélyeknek való megfelelésben.

Az ECE az Egyesült Nemzetek része, tagjai európai uniós és más államok. Következésképpen, a járművek és alkatrészek ECE tagállamok piacán történő értékesítéséhez szükséges az E-jel megfelelés és az EU típusengedélyek beszerzése.

Felmérjük járműveit, rendszereit és alkatrészeit, továbbá előkészítjük az engedélyek megszerzéséhez szükséges tesztjelentéseket. Típusengedély bizonyítványokat is kiállítunk, amelyekkel elismerjük a termék teljes megfelelését a vonatkozó szabványoknak és előírásoknak.

Több mint 200 országos és nemzetközi tesztelési eljárást alkalmazunk, beleértve a következőket:

  • A 2007/46/EK EK keretirányelv
    • M osztályú járművekhez (személyautók, autóbuszok)
    • N osztályú járművekhez (teherautók)
    • O osztályú járművekhez (pótkocsik)
  • A 2002/24/EK EK keretirányelv
    • L osztályú járművekhez (motorkerékpárok valamint 3 és 4 kerekű könnyű járművekhez)

Emellett szakértőink folyamatosan együttműködnek az engedélyek megadásáért felelős hatóságokkal és aktívan részt vesznek a szabályozási programokat alkalmazó kereskedelmi testületek és tanácsok tevékenységében. Ez azt jelenti, hogy ismerjük a legújabb trendeket és módosításokat, és megosztjuk ezeket az információkat Önnel, így biztosíthatja termékei megfelelését a célpiacokon.

Lépjen kapcsolatba az SGS-szel most, és tudja meg, hogyan segíthetnek E-jel jóváhagyási szolgáltatásaink a nemzetközi szabályozási követelményeknek való megfelelésben.