Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Az SGS szakértelme élenjáró a napenergia-iparban, a jelenkori szolártechnológia segítségével biztosítani tudjuk Önnek a szolgáltatásokat, amelyek jelentősen javítanak a napelemmodulokat gyártó folyamatain.

Szakértőink segítenek Önnek megfelelőségi és összeszerelési kritériumkövetelményeket felállítani a tervezési szakasztól az életciklus végéig.

A minden termékre és piacra vonatkozó szabályozások és szabványok megértése lényeges moduljai gyártási folyamataihoz, és mi segítünk Önnek csökkenteni a kockázatokat, javítani a hatékonyságon, és gondoskodni a megfelelőségről a gyártási folyamat során.

Vizsgálati eljárásokat fejlesztünk, és világszerte együttműködünk a szervezetek kutatási és fejlesztési projekteiben, ez a tapasztalat biztosítja nekünk a szükséges széles körű ismereteket, hogy tanácsokat és útmutatást adhassunk és segítsünk fenntartani a gyártás során a magas szintű minőségi szabványokat. Ellenőrzések, vizsgálatok, műszaki tanácsadás, kivitelezési felügyelet és teljesítményigazolás segítségével gondoskodunk arról, hogy napelemmoduljai megfeleljenek a napenergia-ipari követelményeknek. Tudjon meg többet.