Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

A mikroelektronikai eszközökben lévő adalékok eloszlása és ahhoz kapcsolódó változások hatással lehetnek a működésre. Az SGS az adalékok feltérképezésével biztosít Önnek minden szükséges információt a megfelelő adalék-koncentrációval kapcsolatban a terméke helyes működéséért.

A félvezetők technológiája terén az adalék egy olyan elem, amit a hordozóba vagy rétegbe iktatunk a vezetőképesség meghatározásáért. A félvezetők iparának az egyik fő eljárása az adalékolás. Mivel az adalékanyagokban történő kis változás is jelentős hatással lehet mikroelektronikai eszköze működésére, lényeges gondoskodni a gyártási folyamat során arról, hogy a helyes mennyiség legyen elosztva.

Az SGS az adalékok feltérképezésével biztosít Önnek minden szükséges információt a megfelelő adalék-koncentrációval kapcsolatban a terméke helyes működéséért.

SGS - a megbízható társ

Dresdeni intézetünk az egyik legrégebb óta működésben álló laboratórium a mikroelektronika terén. Létesítményeink kiváló minőségű szolgáltatásai bizonyítottan érdemeltek hírnevet. Bízza ránk a következőket:

  • Adalék- és szennyező anyagok profilozása másodlagos ion tömegspektrometriával (klasszikus dinamikus SIMS és TOP-SIMS) 
  • A következők segítségével az elektromosan aktív adalékokat is mérjük:
    • Szétterjedési ellenállás profilozás (Spreading Resistance Profiling (SRP)
    • Pásztázó szondás technológiák a 2D profilozásért

    A SIMS és SRP nagyon jó érzékelők, így magas dinamikus tartományt biztosítanak. Emellett tökéletesen kiegészítik egymást.

    Lépjen kapcsolatba az SGS-sel, és tudja meg, hogy adalékokat profilozó szolgáltatásaink hogyan segítik üzleti vállalkozását.